Fabulos! Cât costă Asensio, galacticul dorit în Anglia și care vrea titlul la Euro U21

Marco Asensio este jucătorul care s-a descurcat de minune sezonul ăsta la Real. Tânărul jucător de 21 de ani a fost folosit de Zidane în 37 de partide în toate competițiile și a marcat 10 goluri. Două dintre goluri au fost extrem de importante - Asensio a deschis scorul în finala Supercupei Europei, cu Atletico (2016), pentru ca în acest an să puncteze în finala Champions League, cu Juventus, de la Cardiff. 

Evoluțiile lui Asensio (foto: realmadrid.com) din ce în ce mai bune au atras atenția granzilor din Premier League, iar Arsenal a fost prima echipă care și-a manifestat interesul pentru el. Numai că acum englezii vor trebui să plătească 350 milioane de euro pentru Asensio! Atât valorează acum atacantul Realului (clauza de reziliere + salariul pe următorii șase ani),  care se pregătește să semneze un nou contract, fabulos, cu gruparea de pe ”Bernabeu”.

Președintele Realului, Florentino Perez și-a dat seama că are în ”curte” un jucător ”de aur” și i-a propus o nouă înțelegere mult superioară vechiului contract, care îl va ține legat de Real până în anul 2023. Potrivit presei din Spania, Real are deja acordul verbal al fotbalistului, urmând ca în câteva zile să fie oficializat noul contract, care îl va aduce pe Asensio peste nivelul financiar la care se află Lucas Vazquez, Mateo Kovacic sau Dani Carvajal! 

Asensio (foto: realmadrid.com) este om de bază în naționala de tineret a ibericilor, care se luptă pentru titlu la turneul final din Polonia. 4 titluri europene la Under 21 a cucerit Spania până acum, ultimul în 2013, când a bătut cu 4-2 Italia în finală. Tripla lui Thiago Alcantara și reușita lui Isco i-au pus pe butuci pe italieni, pentru care au marcat atunci Immobile și Borini. 

Alături de Italia, Spania este favorită la casele de pariuri recomandate de noi pentru câștigarea titlului european la UNder 21 în 2017. Iar selecționerul Albert Celades are o grămadă de super-jucători din care să aleagă cea mai bună formulă de joc: 

Lotul Spaniei pentru CE Under21:

Portari: Arrizabalaga, Blanco, Lopez
Fundași: Bellerin, Gaya, Mere, Vallejo, Castro, Odriozola, Grimaldo, Gonzalez
Mijlocași: Ceballos, Saul, Denis Suarez, Asensio, Merino, Oyarzabal, Soler, Marcos Llorente
Atacanți: Deulofeu, Mayoral, Sandro Ramirez, Inaki

De Marco Asensio depinde jocul spaniolilor, galacticul Realului fiind tipul de jucător care nu lasă nicuiun moment apărarea adversă să respire. ”Calm și primul la minge, Asensio este mereu cu un pas înaintea tuturor și capabil să destabilizeze orice apărare din lume. Va fi ca un coșmar pentru Macedonia!..”, scrie presa din Spania înaintea meciului de debut al ibericilor de la turneului final din Polonia. 6.25 este cea mai bună cotă a lui Asensio la casele de pariuri recomandate de noi pentru deschiderea scorului în meciul cu Macedonia și 2.65 să înscrie oricând. 

Spre deosebire de spanioli, macedonenii nu au nume mari - majoritatea jucătorilor evoluează la cluburi din țara natală sau în campionate mici din Europa. Excepție face căpitanul David Babunski (foto: facebook.com/david.babunski). Jucătorul de 23 de ani este component de bază al echipei Yokohama Marinos, din prima ligă japoneză, care este un produs al celebrei Academii a Barcelonei - La Masia. Piesă importantă la mijlocul terenului pentru Macedonia, Babunskiva juca un rol cheie în stoparea atacurilor ”armadei” spaniole. 

Echipe probabile: 

Spania: Lopez - Bellerin, Gonzalez, Vallejo, Gaya - Llorente, Saul, Denis Suarez - Inaki, Asensio, Mayoral.

Macedonia: Alekovski - Murati, Zaljkov, Velkovski, Demiri - Nikolov, Babunski - Radeski, Avramovski, Gjorgjev - Angelov.

Va fi prima întâlnire din istorie între cele două echipe, dar se anunță una ”brutală” pentru macedonei, așa cum anticipează specialiștii spanioli. Toate casele importante de pariuri din Spania merg pe naționala mică favorită clară în meciul cu Macedonia. Situația se regăsește și la casele de pariuri online legale recomandate de noi, dar cota este prea mică pentru a face ceva bani. În condițiile în care jurnaliștii spanioli anticipează o victorie la minim două goluri diferență a echipei lor, e de jucat pe acest meci un ”over 2,5”,unde cea mai bună cotă e 1.61. Dacă vrei să joci pe scor exact (2-0 sau 3-1 - respectând predicțiile spaniolilor..) te sfătuiesc să o faci la această casă de pariuri - unde ai super-cote. Pentru o miză de două goluri diferență (Exact), aici ai o cotă de 3.85. 

Înainte de a paria pe meciul Spania vs Macedonia, nu uita de oferta ACESTEI CASE DE PARIURIunde beneficiezi de câștiguri cu 25% mai mari! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi