Fabulos! 22 mil euro în pariuri la un operator, pe Mayweather vs McGregor!

Floyd Mayweather și-a câștigat pe bună dreptate porecla ”Money”, banii trăgând la super-campionul din box ca barca la mal..Și probabil că el va face din ”meciul secolului” de pe 26 august cu McGregor mai mult de 280 milioane de dolari, după ultimele estimări ale presei de peste Ocean. Dar poate că statutul său financiar actual ar fi fost altul dacă în urmă cu mai bine de 10 ani el nu risca o sumă uriașă de bani pe el! (captură foto: youtube)

Între 1996 și 2006 Floyd Mayweather a fost reprezentat de către ”Bob Arum Top Rank Boxing”, companie care i-a asigurat cele mai tari meciuri și cele mai bune burse de până atunci. Bob Arum s-a ocupat și de toate celelalte cheltuieli, dar și așa Mayweather a fost o mină de aur pentru compania americană care a mai lucrat și cu alte nume mari din box, inclusiv Manny Pacquiao. 

Arum a luat un avânt deosebit  începând cu 2006, atunci când i-a oferit lui Mayweather 8 milioane de dolari ca să urce în ring cu Antonio Margarito. Până în acel moment, Mayweather nu făcuse niciodată nici măcar jumătate din această sumă dintr-o singură luptă!..A fost momentul în care ”Money” Mayweather a contracarat cu o cerere - a solicitat 20 milioane de dolari pentru a lupta împotriva lui Oscar De La Hoya! Asta în timp ce Bob Arum marja pe meciul cu Margarito.

El știa că merită mult mai mulți bani, așa că în loc să ia banii și să accepte lupta cu Antonio Margarito a pariat pe el însuși! Dar nu a fost o decizie ușoară: Mayweather (foto: facebook.com/floydmayweather) i-a plătit lui Arum 750.000 de dolari pentru a rezilia contractul cu ”Top Rank Boxing”, alegând să devină propriul său impresar..În acel moment, valoarea netă a lui pentru un meci se ridica la aproape 5 milioane de dolari. 

A urmat lupta din noiembrie 2006 împotriva lui Carlos Baldomir, de pe urma căreia s-a ales cu 8 milioane de dolari. Această victorie i-a dat curaj și în anul următor a acceptat să se bată și cu De La Hoya. Decizia a fost una de aur pentru Mayweather - el a făcut atunci 25 milioane de dolari de pe urma luptei, mai mult cu 5 milioane de dolari decât îi propusese lui Arum. 

A fost doar începutul pentru Mayweather (foto: facebook.com/floydmayweather). În 2013, Comisia pentru jocuri de noroc din Nevada i-a oferit propria licența pentru a-și promova meciurile. Iar ”Mayweather Promotions” a început să-și facă treaba..El și-a folosit banii câștigați până atunci pentru meciurile care au urmat, achitând inclusiv costurile pentru locul de desfășurare al meciurilor și bursa adversarului său. Spre exemplu, meciul cu Saul Alvarez din 2013 l-a costat 10 milioane de dolari, aici fiind incluse închirierea sălii, oamenii de ordine, băuturile răcoritoare și mâncarea. Investiția a meritat cu vârf și îndesat - el a făcut un profit net de 75 milioane de dolari! 

Acum, toată lumea aștepta meciul meciurilor, împotriva lui Pacquiao. Mayweather nu s-a grăbit și a preferat să ia lucrurile pas cu pas. Iar atunci când s-a hotărât, a dat o nouă lovitură - lupta cu filipinezul i-a adus 250 milioane de dolari! Anericanii se așteaptă acum ca încasările lui Floyd ”Money” Mayweather să fie cu mult mai mari la ”meciul secolului” impotriva lui Conor McGregor.

Este bătălia la care campionul din box a anunțat că va paria pe el o sumă importantă de bani, iar jurnaliștii americani au vorbit de 1 milion de dolari! Este lupta după care Mayweather are toate șansele să devină primul luptător din istorie care câștigă mai mult de 1 miliard de dolari în ring! 

Mayweather este favorit la casele de pariuri recomandate de noi, cu o cotă de 1.25, în vreme ce irlandezul McGregor are cota 4.25. Această casă de pariuri online vine cu o ofertă tentantă pe ”meciul secolului”. Este valabilă însă doar pentru clienții noi care își deschid cont accesând ACEST LINK SPECIAL și pe care îi așteaptă cote mărite pe ambii sportivi. Astfel, pentru Mayweather primiți o cotă mărită de 4.00, în timp ce pentru McGregor cota specială este de 15.00!

Deschide cont și pariază pe Mayweather vs McGregor la cote speciale mărite!

Câștigurile lui Floyd ”Money” Mayweather de până acum: 

Arturo Gatti: 25 iunie 2005 - 3,2 milioane $
Carlos Baldomir: 4 noiembrie 2006 - 8 milioane $
Oscar De La Hoya: 5 mai 2007 - 25 de milioane $
Ricky Hatton: 8 decembrie 2007 - 25 de milioane $
Lupta World Entertainment Entertainment: - 20 de milioane $
Juan Manuel Márquez: 19 septembrie 2009 - 25 de milioane $
Sugar Shane Mosley: 14 mai 2010 - 30 milioane $
Victor Ortiz: 17 septembrie 2011 - 40 de milioane $
Miguel Cotto: 5 mai 2012 - 40 de milioane $
Robert Guerrero: 4 mai 2013 - 50 de milioane $
Saul Alvarez: 14 septembrie 2013 - 75 de milioane $
Marcos Maidana: 2 mai 2014 - 40 de milioane $
Marcos Maidana: 13 septembrie 2014 - 32 milioane $
Manny Pacquiao: 2 mai, 2015 - 250 de milioane $
Andre Berto - 12 septembrie 2015 - 35 de milioane $

El a mai câștigat în jur de 2 milioane de dolari din primele sale 15 lupte, până la primul meci adevărat din 2005 cu Arturo Gatti. În plus, Mayweather (foto: facebook.com/floydmayweather) a câștigat în jur de 25 de milioane de dolari din articole promoționale și din câteva mici contracte de publicitate. 

600 milioane dolari net are în conturi Mayweather în acest moment 

200 milioane de dolari este bursa lui pentru un meci

RECORD ISTORIC LA PARIURI 

Meciul de cinci stele de pe 26 august de la Las Vegas se pregătește să rupă toate recordurile în ceea ce privește sumele pariate în Marea Britanie. Potrivit jurnalistului Daniel Matthews, de la MailOnline, valoarea mizelor plasate pe ”meciul secolului” la casele de pariuri stradale ”va fi undeva între 200 și 300 milioane de lire sterline”. (220 - 330 milioane euro!!)

Barry Orr, purtătorul de cuvânt al Betfair (casa de pariuri care a încheiat un parteneriat cu McGregor cu ocazia luptei din Las Vegas) a confirmat și el că meciul va avea o ”rețetă” fabuloasă din acest punct de vedere. În 2015, când Floyd Mayweather s-a bătut cu Manny Macquiao, Betfair a înregistrat pariuri totale de 8,9 milioane de lire sterline (9,71 milioane euro) împotriva boxerului din Filipine. Acum, operatorul britanic a dezvăluit că a încasat deja 20 milioane de lire sterline (aprox. 22 milioane euro) în pariuri pe meciul dintre Mayweather și Conor McGregor!! (foto: ufc.com)

Cele mai multe dintre pariurile cu mize mari au fost plasate pe victoria boxerului american, care va reveni în ring după o pauză de doi ani. Se spune că mai mult de 1,5 milioane de lire sterline (1,63 milioane de euro) au fost plasate pe victoria lui ”Money” Mayweather după ce s-a anunțat că cei doi luptători vor purta mănuși de 8 uncii (226,796 grame fiecare) și nu de 10 uncii (283,495 grame fiecare) - cum se folosesc în mod obișnuit. Asta va face ca o lovitură să fie recepționată cu o și mai mare intensitate. Iar aici favorit clar este Mayweather. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!