Experiment secret în cantonamentul FCSB. Gnohere, de nerecunoscut

FCSB vrea titlul cu orice preț. La ordinul lui Gigi Becali, o echipă de savanți condusă de Meme Stoica a pornit un experiment secret cu scopul de a fabrica atacantul perfect.

„Aveam de ales între Gnohere și Alibec, care sunt cei mai buni, dar nu erau perfecți, trebuie să recunoaștem. Alibec mi-a zis: «Nea Gigi, eu nu pot să particip la așa ceva pentru că începe un turneu de poker în camera lui Enache și simt că le iau banii». Băiatul a fost sincer! I-am zis lui Meme să încerce cu Bizonul”, s-a „spart” Gigi Becali.

Harlem Gnohere a fost de acord cu experimentul, pentru că nu a înțeles o iotă din ce i-a expus Meme Stoica în limba română. A făcut ochii mari când a ajuns în laboratorul cu aparate, lasere și eprubete. După un perete de sticlă, 50Cent făcea abdomene atârnat cu capul în jos.

„Voia să plece, noroc că unul dintre savanți este vorbitor de franceză. I-a explicat că va fi cu 20 de kilograme mai slab, cu 38 de centimetri mai înalt, cu 27% mai chipeș și cu 60 km/h mai rapid. Îi punem clauză de reziliere de 1 miliard de euro! O să se vândă ca pâinea caldă”, a povestit Meme Stoica, oferind și un detaliu de can-can: „După terminarea experimentului, Gnohere va fi pe jumătate alb... Va fi primul fotbalist alb-negru de la inventarea televiziunii în culori”.

Mai precaut din fire, nea Imi Jenei a fost de acord doar parțial cu transformarea: „Eu nu știu ce să zic... Băieții joacă bine și așa... Eu zic să nu ne facem iluzii ca să nu avem deziluzii. Am văzut chiar aseară un film, la un post local de televiziune, în care niște savanți au făcut un experiment asemănător, iar rezultatul – Frankenstein – s-a întors împotriva lor.

Antrenorul de la Sevilia se teme ca, dintr-o mașină de goluri, Gnohere să nu se transforme într-o mașină de autogoluri: „Cu Bălașa și Larie va fi foarte greu să îl oprești. Dacă ar fi fost Iovan și Bumbescu, poate mai aveam o șansă”...

Gnohere nu va fi folosit în primul amical al FCSB. Deocamdată nu-și mai recunoaște colegii.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi