Există un Șumudică și în tenisul românesc. Stă 8 luni pe tușă pentru pariuri!

La nici o săptămână după ce ucraineanul Alexandr Dolgopolov a intrat în vizorul TIU (Unitatea de Integritate pentru tenis). românul Marius Frosa a îngroșat și el rândul sportivilor suspendați pentru pariuri! 8 luni va sta pe tușă jucătorul român de tenis în vârstă de 21 de ani clasat pe locul 2010 ATP. În plus, Frosa (foto: tennisworldusa.org) va trebui să plătească o amendă de 1000 de dolari pentru că a pariat pe mai multe meciuri de tenis din diferite turnee. 

Din cele opt luni, patru sunt cu suspendare dacă nu va mai încalca programul anticorupție al ITF. Anchetă efectuată de TIU a dezvăluit faptul că jucătorul român nu a pariat pe partidele pe care le-a disputat el. Marius Frosa era foarte activ la pariuri!..

"O investigație a TIU a arătat că tenismenul avea trei conturi de pariuri online, prin intermediul cărora a pariat pe 12 partide de tenis între iulie 2014 și iunie 2015. Niciunul dintre pariuri nu a fost plasat însă pe vreun meci jucat de el. Suspendarea intră începând cu 28 august. Pe durata sancțiunii, jucătorul român este exclus de la a concura sau asista la orice turneu sau eveniment organizat de către Federația Internațională de Tenis", se arată în comunicat celor de la TIU. 


Născut în Galați, Marius Frosa nu a disputat până acum niciun meci la nivel profesionist (ATP), având doar o victorie în circuitul challenger. El este al doilea jucător român sancționat după o anchetă a TIU. La începutul acestui an, Alexandru-Daniel Carpen a fost suspendat pe viață după ce a recunoscut că a aranjat meciuri la pariuri. Acesta a făcut o propunere de corupere unui alt jucător, al cărui nume nu a fost dezvăluit, în octombrie 2013. Carpen a pledat vinovat în 2015, iar ofițerul TIU care l-a audiat a decis suspendarea lui pe viață. 

(sursa: http://goshockers.com/news/2016/12/8/mens-tennis-inks-marius-frosa.aspx)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi