Există şi minuni. Astra a făcut 1-1 cu englezii de la West Ham! Alibec a revenit cu gol după Euro 2016

Astra a fost la un pas să repete figura de anul trecut, când a bătut-o cu 2-1 la Giurgiu pe West Ham. N-a fost să fie. Englezii au jucat acum ca într-o finală şi au plecat cu un punct mare din România. Iertat de UEFA pentru meciurile din Europa, Şumudică a stat pe bancă şi asta s-a văzut pe teren. West Ham a început, însă, tare şi a trecut pe lângă deschiderea scorului de mai multe ori. Lung jr a avut treabă multă în primul sfert de oră, când s-a opus incredibil la marea ocazie ratată de Calleri. Teixeira l-a salvat apoi pe Lung - a scos de pe linia porţii la şutul lui Antonio din minutul 12. Portarul campioanei României s-a opus golului şi în minutul 40, în faţa aceluiaşi Calleri. Lung a cedat însă în minutul 45, când Noble a deschis scorul din penalty după o fază la care Săpunaru a făcut henţ în careu şi s-a ales şi cu un galben. 

Astra a încercat să revină imediat după pauză, dar Săpunaru nu a ajuns la o centrare bună a lui Geraldo. Şumudică a mutat primul - l-a scos pe Vangjeli în minutul 58 şi l-a trimis în teren pe Alibec, care a bifat primul meci după accidentarea de la Euro 2016. Şi mutarea i-a ieşit! După ce şi-a încercat norocul în minutul 72, Alibec l-a "executat" cu un şut imparabil sub transversală pe Randolph, cu şapte minute înainte de final. Astra tocmai scăpase ca prin urechile acului după o fază la care Browne a ratat singur cu poarta goală! Campioana României a încercat să dea şi lovitura de graţie, dar englezii s-au închis bine şi Astra - West Ham s-a terminat 1-1. Calificarea în grupele Europa League se joacă săptămâna viitoare în Anglia, în infernul de pe "Olympic Stadium".

Sunt bucuros că am marcat și că am ajutat echipa, chiar dacă se putea mai bine. După două sprinturi nu mai puteam să alerg, dar sper să-mi revin. Puteam să și câștigăm. Ne ajută foarte mult revenirea pe bancă a lui Marius Şumudică, strigă la noi, ne dă indicații, ne ajută mult. În Anglia va fi alt meci, dar sper să le putem face față,  

---a spus Alibec la finalul meciului, la Digi Sport

Echipele de start:

Astra: Lung Jr. - Vangjeli, Geraldo, Fabricio, Maranhao - Săpunaru, Lovin - Ioniță, Seto, Teixeira - Niculae
Rezerve: Gavrilaș - Oros, Balaure, Stan, Florea, Mansaly, Alibec;

West Ham: Randolph - Byram, Oxford, Ogbonna, Burke - Tore, Noble, Obiang, Antonio - Calleri, Valencia
Rezerve: Adrian - Reid, Kouyate, Fletcher, Collins, Browne, Carroll.

 

Foto: libertatea.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi