Există şi femei dependente de jocurile de noroc. Vezi cât a putut să piardă o englezoaică!

Jocurile de noroc pun stăpânire pe tot mai multe persoane în ultimul timp, însă această pasiune se regăseşte de ani buni şi printre reprezentantele sexului frumos. Dacă te-ai obişnuit să vezi bărbaţi stând la cozi la casele de pariuri, la aparatele de sloturi sau orice joc de noroc, cu siguranţă ţi se pare puţin ciudat să vezi o femeie în această ipostază.

Nu acelaşi lucru se întâmplă şi în Marea Britanie, unde această dependenţă face ravagii şi printre femei. Este şi cazul unei anume Jo Wheatley de 47 de ani, care se autocaracterizează drept “cel mai prost parior britanic”.

Femeia a început să parieze la vârsta de 14 ani şi până când a realizat ce greşeli face a pierdut uriaşa sumă de £250,000. Pasiunea pentru jocurile de noroc a fost alimentată de faptul că a crescut lângă celebrul circuit de curse de cai Epsom Racecourse, iar tatăl său era un împătimit al acestor curse. Declară că le-a iubit încă din prima zi şi de atunci nu s-a putut abţine să nu parieze. Odată cu apariţia operatorilor online, a început să parieze şi pe bingo sau poker.

Pariază responsabil la cel mai de încredere operator licenţiat în România!

Cea mai neagră perioadă a sa din acest punct de vedere a fost între 2004 şi 2008, când după ce a fost părăsită de soţ, şi-a pierdut controlul. Lucra ca şi ingrijor la Grădina Zoologică şi tot salariul mergea pe pariuri. A luat şi nenumărate împrumuturi în acest sens şi în cele din urmă a ajuns la faliment. A fost nevoită să se mute în Hertfordshire şi trăieşte alături de mama sa în vârstă de 82 ani. Este mamă a doi copii, care au fost martorii evenimentelor nefericite. Femeia a primit între timp ajutor specializat şi în prezent a învăţat să-şi depăşească dependenţa.

Când eram mică foloseam banii de buzunar pentru a paria pe curse. Am dezvoltat imediat o pasiune şi mă gândeam în fiece moment la pariuri. Mai târziu, cei doi copii mă priveau pariind online şi mă implorau să-i scot în parc sau la magazin, dar mereu îi refuzam. Căutam orice scuză pentru a continua să pariez. Mă simt vinovată faţă de copii mei. Am primit consiliere în 2013 şi am depăşit acea perioadă, dar încă simt nevoia să pariez. Mă gândesc cu groază cât am pierdut în 30 de ani la pariuri.Jo Wheatley

Priveşte exemplele de acest gen şi încercă să nu cazi pradă tentaţiei. Urmează sfaturile şi recomadările specialiştilor şi stai departe de dependenţă, deoarece pariorii de succes sunt aceia care ştiu să se controleze.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi