Share

Exeter vs Carlisle, mizăm pe spectacol ofensiv

Fotbal Anglia

Cota: 1.61

Adaugat de: Razvan Codorean

18 Mai 2017 18:35 362 0
Logo Exeter
Logo Carlisle
Exeter
Carlisle
VS
21:45 18 Mai 2017
Anglia League Two

Analiză și informații pentru Exeter v Carlisle

N-a fost meci direct din acest sezon să nu avem parte de ”focuri de artificii”. Carlisle s-a impus în feicare dintre meciurile din sezonul regulat cu 3-2, iar în turul barajului a fost 3-3. Avem parte de un nou joc decisiv și, așa cum am văzut și ieri, în Championship, nu întotdeauna favorita iese învingătoare (să nu mai vorbim despre faptul că Forrestieri, omul de gol al lui Wednesday a ratat șansa de a prelungi disputa), dar mai mult, aceste meciuri se joacă până la ultimul fluier al arbitrului.

EXETER

Exeter a terminat sezonul cu unul dintre cele mai productive atacuri din League Two, grație celor 75 de goluri în 46 de meciuri. Apoi, ați văzut, aceeași forță ofensivă a arătat-o și duminică, atunci când a marcat de 3 ori și a condus cu 1-0 și 3-1, pentru a rata pe final o victorie pe care părea că o merită. ȘI spun acest lucru pentru că au avut și două goluri anulate, între care unul, s-a dovedit ulterior, a fost perfect regulamentar. Problema este că defensiva dă rateuri, astfel că echipa lui Tisdale trebuie să marcheze mult și astăzi pentru a se asigura că merge mai departe.

Probleme de lot: Woodman, accidentat în meciul tur, este singurul jucător incert, o decizie privind folosirea lui urmând să fie luată în preajma jocului.

CARLISLE

Sub conducerea lui Keith Curle, Carlisle este o echipă care trăiește pe muchie de cuțit. A ajuns în play-off în ultima etapă a sezonului, atunci când a învins cu 3-2 tocmai pe Exeter. A revenit în tur de la 1-3, iar echipa a reușit să supraviețuiască, ofensiv vorbind, și după ce prolificul atacant Charlie Wyke a plecat în ianuarie la Watford. Promovarea este o miză extrem de importantă pentru că sunt o mulțime de jucători care au anunțat că-și doresc transferul dacă formația nu ajunge în League One.

Probleme de lot: Ibehre este singurul jucător incert, dar a cerut să evolueze

Pont Exeter VS Carlisle: Ambele înscriu

Ambele echipe au înscris în fiecare dintre ultimele 4 meciuri. În principiu se poate merge și pe GG & 3+, gol în ambele reprize, și poate chiar pe GG & GG. Este fără îndoială o confruntare care se anunță cu multe reușite și este foarte puțin probabil să ne dezamăgească din acest punct de vedere.

Pont pariuri: Ambele înscriu

Miza: 8/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Razvan Codorean

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Razvan Codorean

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici