Execuție în stil mafiot: un boxer mexican a fost găsit mort într-o camionetă!

Alejandro Gonzalez avea doar 23 de ani și se anunța una din marile promisiuni ale boxului profesionist din Mexic. N-a mai ajuns să lupte pentru titlul mondial, care era visul său. Gonzalez a fost găsit mort într-o camionetă, pe o stradă din Guadalajara! Alături de el, polițiștii au descoperit alte două victime, dintre care una ar fi chiar bunicul său, scriu italienii de la Gazzetta dello Sport. Celălalt pare să fie fiul unui mafiot poreclit "Muzicianul", cunoscut mai ales pentru jefuirea camioanelor de marfă.

Fostul boxer ar fi fost victima unei execuții. Anchetatorii au declarat că există indicii că cei trei au fost uciși într-o localitate din apropiere, Tlaquepaque, iar apoi au fost aduși la Guadalajara. "EL Cholo", liderul unui cartel al drogurilor, ar fi ordonat asasinarea celor trei. Conform poliției, fostul boxer ar fi făcut parte dintr-o bandă rivală. 

Mașina în care a fost descoperit trupul lui Alejandro Gonzalez, alături de celelalte două victime (foto: TELEVISA GUADALAJARA)

Alejandro Gonzalez jr a pierdut în iulie 2015 meciul pentru titlul IBF la categoria supercocoș în fața irlandezului Carl Frampton. Irlandezul a reacționat pe contul său de socializare la aflarea veștii despre moartea tragică a fostului său adversar. 

Tocmai am auzit cu stupoare despre moartea lui Alejandro Gonzalez. A fost unul dintre cei mai buni băieți cu care am luptat până acum în ring, un tip deosebit. Odihnește-te în pace, Campionule!,

---a postat Frampton pe twitter

Conform anchetatorilor, fostul boxer ar fi primit cu doar câteva zile în urmă amenințări cu moartea la telefon, dar acesta nu le-a băgat în seamă și nici nu a raportat la poliție incidentul. 

Ultimul meci disputat de pugilistul mexican a avut loc în 29 octombrie, atunci când a terminat la egalitate meciul împotriva conaționalul său Esnar Bobadilla. Poreclit "Cobra", Gonzalez a câștigat 25 din 31 de meciuri susținute în total la profesioniști. Tatăl său, Alejandro Gonzalez senior a fost campion mondial la categoria pană.

 

Foto: twitter

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi