România vs Franţa exclusiv: cota 50 la pariuri pentru victoria "tricolorilor"

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că vineri de la ora 22:00 pe Stade de France Franţa şi România se vor întâlni în meciul de deschidere al Campionatului European de fotbal. Partida va putea fi urmărită în direct la TV pe Pro TV şi Dolce Sport 1.

Un pariu pe victoria României pare riscant în condiţiile în care diferenţa de valoare dintre cele două reprezentative şi, mai mult, "cocoşii" joacă în faţa propriilor fani. Totuşi eu cred că merită să profitţi de oferta de bun venit a acestei case de pariuri, deoarece indiferent ce se va întâmpla în meci nu vei pierde.

thumb35521covermedium.jpeg

Deschide un cont de pariuri printr-un click aici utilizând codul de bonus ROEURO, pariază maxim 40 RON pe victoria României la cota normală din ofertă şi dacă Stanciu şi compania produc surpriza ai dat marea lovitură, vei câştiga de 50 de ori suma investită, datorită ofertei exclusive* existente la agenţia în cauză. Dacă însă nu se va întâmpla acest lucru cei 40 RON pariaţi îţi vor fi restituiţi integral sub formă de bonus.
*"exclusive" se referă la faptul că nu mai există la altă casă de pariuri o astfel de cotă pentru succesul României.

Revin la scenariul fericit: mâine seară la Paris România câştigă şi odată cu ei câştigi şi tu. Mai întâi miza pariului tău (maxim 40 RON) va fi îmulţită cu cota pe care ai pariat (12.75 în acest moment). Apoi, până cel târziu în cursul zilei de duminică câştigurile suplimentare vor fi adăugate în cont sub formă de bonus.

Exemplu:

  1. Te înregistrezi acum la agenţie folosind codul ROEURO
  2. Pariezi 40 RON pe victoria României (cota 12.75 acum)
  3. Dacă pariul iese ai câştigat 510 RON cash (îi poţi retrage)
  4. În 48 de ore de la terminarea partidei vei mai primi 1.490 RON sub formă de bonus, acesta va trebui rulat de 3 ori pe cote de cel puţin 1.60
  5. În caz că nu câştigă României îţi primeşti miza integral (maxim 40 RON) sub formă de bonus ce va trebui rulat de trei ori pe cote de minim 1.6

Ţine cont de faptul că dacă alegi să beneficiezi de această promoţie nu mai poţi profita de oferta de bun venit a agenţiei.

Pariază acum pe victoria României şi transformă 40 RON în 2.000 RON!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi