Exclusiv PariuriX: pariu fără risc pentru Polonia - Portugalia

Stade Velodrome va găzdui joi 30 iunie 2016 de la ora 22:00 primul sfert de finală de la Campionatul European de fotbal 2016, Portugalia urmând s-o înfrunte pe Polonia.

Ambele echipe au ajuns în sferturile de finală după ce au terminat faza grupelor neînvinse iar în optimi au avut nevoie de mai mult de 90 de minute pentru a obţine calificarea. Polonezii au dispus la loviturile de departajare de elveţieni, în timp ce Ronaldo şi compania au marcat golul decisiv al duelului cu Croaţia în minutul 117.

polonia-portugalia.jpg

Pentru acest joc de la EURO 2016 în care Portugalia PariuriX.com împreună cu această casă de pariuri vine cu o ofertă exclusivă: pariu 100% fără risc până la 150 RON! Pentru a beneficia de ofertă trebuie să urmezi paşii următori:

  1. Dai click aici şi deschizi un cont nou (dacă contul nu este deschis de pe acest link nu vei mai beneficia de oferta exclusivă)
  2. Efectuezi prima depunere
  3. Plasezi primul pariu pe meciul Polonia - Portugalia

Dacă acest prim pariu va fi pierdut miza îţi va fi returnată INTEGRAL, în limita a 150 RON! Suma rambursată sub formă de bonus va trebui rulată de 3 ori pe cote de minim 1.40, dar sper să n-ai nevoie de această informaţie.

În cazul în care primul pariu va fi câştigător te vei putea bucura de câştig fără nicio restricţie.

Pont: Joacă primul pariu la o cotă cât mai mare, n-ai nimic de pierdut şi în cel mai rău caz îţi vei primi miza înapoi. De exemplu poţi juca 150 RON pe "Ronaldo marchează minim 2 goluri" cota 9. Dacă iese pariul câştigi 1.350 RON, iar dacă nu, cei 150 RON îţi vor fi returnaţi în următoarele zeci de ore sub formă de bonus.

În final vreau să subliniez că oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat la această casă de pariuri online şi rambursarea este de 100% până la 150 RON doar dacă a fost creat contul de pe un link din acest articol!

Pariază acum fără risc pe meciul Polonia - Portugalia!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi