EXCLUSIV: Pariu gratuit de 40 RON pentru finala EURO 2016

portugalia-franta.jpg

Cristiano Ronaldo sau Antoine Griezmann? Fernando Santos sau Didier Deschamps? Răspunsul la aceste întrebări va fi aflat în această seară de la ora 22:00 atunci când Franţa şi Portugalia îşi dau întâlnire pe Stade de France în finala Campionatului European de fotbal 2016.

Pentru un asemenea meci avem şi o promoţie. Exclusiv la una dintre casele de pariuri online licenţiate în România vei beneficia de un pariu gratuit în valoare de 40 RON! Pentru a-l obţine trebuie să efectuezi prima depunere de minim 40 RON şi să selectezi pe cuponul de joc un pronostic pentru meciul Portugalia vs Franţa. După aceea va trebui să apeşi suib cupon pe butonul "40 lei Portugalia - Franţa" şi în final să dai click pe butonul "Pariază acum". Reţine: doar pariurile simple pe meciul Portugalia - Franţa la cote de cel puţin 1.50 sunt luate în considerare. Oferta este valabilă atât pentru pariuri pre-meci cât şi pentru pariuri live.

Şi iată că ai jucat un bilet cu miza de 40 RON la pariuri fără să investeşti un ban din propriul buzunar (da, ai făcut o depunere dar nu te-ai atins de ea când ai plasat acest pariu). Iar dacă pariul tău va fi câştigător vei primi în cont câştigul integral (dacă joci 40 RON pe cota 2 şi iese pariul vei primi în cont 80 RON).

Vrei un PARIU GRATUIT de 40 RON? Dă click aici şi-l vei avea!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi