Ofertă exclusivă Netbet & PariuriX: cotă 10.00 pentru ”over 1.5 goluri” în Dinamo vs Bilbao sau dublul mizei înapoi!

Au trecut 5 ani de când Dinamo București nu a mai jucat în cupele europene, iar joi seară cu începere de la ora 20:30 o așteaptă un super meci în turul 3 preliminar Europa League: prima manșă a dublei cu Athletic Bilbao. Cu ocazia unei partide atât de importante, Netbet (L1160651W000195) și PariuriX vin cu o ofertă exclusivă pentru pariorii care își deschid acum un cont prin link-urile noastre : cotă 10.00 pentru peste 1.5 goluri sau dublul mizei înapoi!

DESCHIDE CONT PRIN ACEST LINK SPECIAL ȘI PARIAZĂ PE OVER 1.5 GOLURI LA DINAMO VS BILBAO PENTRU A BENEFICIA DE O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00 SAU DUBLUL MIZEI ÎNAPOI!

 

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la Netbet prin acest link special utilizând codul promoțional ”EUROPA
  2. Pariază pe over 1.5 goluri la partida dintre Dinamo București și Athletic Bilbao de joi 27 iulie, ora 20:30. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:


Scenariul 1 - Se marchează peste 1.5 goluri

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe over 1.5 goluri la o cotă reală de 1.35. Dacă se marchează minim 2 goluri în meci, atunci primești ca fonduri reale suma de 54RON, și ca fonduri EXTRA 346RON (40 * 10 - 54). Vei avea de rulat suma de 1,384RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Se marchează sub 1.5 goluri

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bani EXTRA, iar aceștia trebuiesc rulați de 6 ori pe cote de minim 1.60+ înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar meciul se încheie 0:0, 1:0 sau 0:1, deci pariul este necâștigător. Primești sub formă de fonduri EXTRA 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la Netbet. Deschide cont acum prin acest link special!
  • Aceasta este o ofertă exclusivă PariuriX! Dacă îți deschizi un cont direct de pe site-ul agenției, atunci nu vei putea beneficia de pe urma acestei oferte! 
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe pronosticul ”over 1.5 goluri”. Poți paria orice sumă dorești, dar o miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă!
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit (cum ar fi pachetul de bun venit de 1500Ron).
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu pot lua parte la această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente ofertei.


Asigurare de 200RON pe FCSB și Viitorul

Netbet oferă atât clienților noi cât și clienților noi și o super promoție la partidele FCSB-ului și Viitorului în UCL : asigurare integrală de până la 200RON la pariurile pierzătoare pe victoria uneia sau ambelor echipe. Detalii complete despre ofertă găsești în ACEST ARTICOL!

Deschide cont prin link-urile PariuriX și profită de această ofertă exclusivă: cotă 10.00 pentru pariul ”over 1.5 goluri” sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi