Exclusiv: cota 7, în loc de 1.95, pentru victoria Stelei în meciul cu Zurich

Joi 20 octombrie 2016 de la ora 20:00 vicecampioana României va găzdui pe Naţional Arena cea mai slabă echipă din grupa L a Ligii Europa, în speţă FC Zurich. Cea mai slabă din punct de vedere al valorii lotului şi pentru că este singura grupare din grupele Ligii Europa care nu evoluează într-o primă ligă, pentru că altfel gruparea elveţiană stă mai bine decât cea mai puternică formaţie din Liga 1 după 2 runde scurse din grupa L.

Nu cred că exagerez când spun că acesta este un joc de totul sau nimic pentru echipa antrenată de Reghecampf. Dacă va rămâne la 2 puncte sau chiar s-ar distanţa la 5 puncte în urma locului secund nu cred că mai poate emite pretenţii la calificare, asta în condiţiile în care în faza a doua a grupelor va juca 2 partide în deplasare. În aceste condiţii ar trebui să vedem o echipă Steaua super ofensivă.

Cota 7 în loc de de 1.95 pentru victoria Stelei în faţa lui Zurich este o ofertă exclusivă a acestei agenţii de pariuri, ofertă adresată doar jucătorilor care n-au cont la agenţie (dacă ai deja cont nu mai deschide altul, îţi va fi blocat şi vei rămâne fără bani).

Ce să faci pentru a paria pe Steaua la o cotă de 7.

  1. Dai CLICK AICI şi deschizi cont, folosind codul promoţional ZSKM37.
  2. Intri în secţiunea Sportsbook şi pariezi 50 RON pe victoria Stelei (rezultat final 1x2) în meciul cu FC Zurich.

steaua.JPG

Mai departe există 2 variante:

  1. Câştigă Steaua şi câştigi şi tu pariul, adică vei primi 97.5 RON imediat în cont, iar până vineri seara vei mai primi în cont un bonus de 252.5 RON.
  2. Nu câştigă Steaua şi vei primi cei 50 RON înapoi în cont sub formă de bonus

 

De ce este pur şi simplu de nerefuzat această ofertă?

Poate o să spui că nu este atractivă promoţia dar uite 2 motive pentru care este super tare şi merită să profiţi de ea:

  1. Bonusul acordat va trebui rulat o singură dată pe un bilet care să conţină măcar o cotă de cel puţin 1.50 în decurs de 90 de zile.
  2. Dacă Steaua nu câştigă în loc să pierzi pariul vei primi miza înapoi sub formă de bonus (aceleaşi condiţii de rulaj specificate mai sus) până la maxim 50 RON

Asta înseamnă că în următoarele 3 luni va trebui să rulezi 252.5 RON (dacă pariezi şi tu 50 RON pe Steaua la cota 1.95 şi câştigi) sau 50 RON (dacă pariezi de asemenea 50 RON şi pierzi pariul pe Steaua) pe bilete care conţin cel puţin o cotă de 1.50+.

Pariază acum 50 RON pe Steaua şi poţi câştiga de 7 ori mai mult!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi