EXCLUSIV: Cota 4 în loc de 1.50 pentru victoria lui Liverpool în meciul cu Southampton

Dacă încă nu ai cont la Betfair poţi să deschizi unul chiar ACUM şi să beneficiezi de o super cotă de 4 avută de Liverpol pentru victorie în meciul cu Southampton. În loc de cota 1.50 vei primi cota 4, oferta fiind valabilă doar pentru persoanele care n-au cont la casa de pariuri.

În ce constă promoția exclusivă oferită de Betfair?

Deschide cont la Betfair cu un click aici utilizând codul ”ZSKM91”. Apoi efectuează un depozit și plasează un pariu pe victoria lui Liverpool în secţiunea Sportsbook. În locul cotei obișnuite de 1.50 (sau cât va fi la momentul când plasezi tu pariul) vei primi o cotă mărită de 4.00! Dacă pariul este câștigător, vei primi în balanța contului suma calculată la cota normală, iar diferența este plătită ca bonus. Dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi integral suma pariată sub formă de bonus. Ia în considerare faptul că pentru această promoție se califică o miză maximă de 50RON!

Scenarii posibile:
Pariezi 50RON pe victorie Liverpool. Există următoarele două scenarii:

  • Liverpool câștigă - primești 75 RON ca fonduri normale și 125 RON ca bani bonus.
  • Liverpool nu câștigă - primești înapoi cei 50RON pariați sub formă de bonus

Condiții de rulaj bonus

Bonusul (indiferent că este primit în urma unui pariu câștigător sau a unui pariu pierzător) trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditate!

Ar mai trebui spus că dacă aplici pentru această ofertă nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Liverpool la o cotă de 4!


Iar dacă vrei să fii sigur că vei câştiga atunci deschide cont acum şi la Unibet şi pariază PRIMUL PARIU pe Southampton handicap asiatic +0.5 (pronostic similar cu şansă dublă 1x dar cu o cotă mai bună) cu o miză de 73 RON. Vor exista 2 scenarii posibile:

  1. În cazul în care Liverpool NU va câştiga vei lua 200 RON cash la Unibet şi vei primi înapoi cei 50 RON ca bonus la Betfair.
  2. În cazul în care Liverpool va câştiga vei lua 200 RON la Betfair (75 cash şi 125 bonus) şi vei primi înapoi cei 73 RON ca bonus la Unibet.

Astfel ai pariat 123 RON şi indiferent de rezultatul meciului vei avea în conturi suma de 250 RON (dacă nu câştigă Liverpool) sau 273 (câştigă Liverpool)!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi