Everton, mai tare ca Man United: oferă 59 milioane de euro pentru olandezul Virgil van Dijk!

34 de milioane de euro au anunţat şefii lui Manchester United că sunt dispuşi să plătească pentru jucătorul lui Southampton. Cu 25 de milioane de euro mai puţin decât cei de la Everton. Presa din Anglie scrie că antrenorul Ronald Koeman e disperat să-l aibă în echipă din ianuarie pe Virgil van Dijk, care a atras atenţia şi altor cluburi din Europa. Feyenoord şi Fenerbahce îl monitorizează de ceva vreme pe fundaşul olandez în vârstă de 25 de ani. 

Koeman se bazează însă pe relaţiile bune pe care le are cu jucătorul, dar şi pe faptul că şefii lui Everton au planuri mari. Fostul mare internaţional olandez i-a fost un an antrenor la Southampton lui Virgil van Dijk.

Toţi jucătorii de genul lui Virgil au ambiţia să joace la cluburi unde există planuri de viitor. Iar la Everton există un proiect foarte interesant, ambiţios aş putea spune,

---a declarat Ronald Koeman

Cumpărat de Southampton anul trecut de la Celtic pentru mai puţin de 15 milioane de euro, Van Dijk a impresionat încă de la primele meciuri şi şi-a făcut loc de câteva ori în echipa ideală a etapei din Premier League. Fundaşul olandez are şi un simţ al porţii dezvoltat - a marcat până acum 12 goluri pentru Southampton în toate competiţiile.

 

Foto: premierleague.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi