Eva Carneiro i-a salvat viaţa lui Mourinho în 2013! După doi ani, a dat-o afară de la Chelsea

Eva Carneiro, doctoriţa dată afară de Mourinho de la Chelsea, a dezvăluit că în 2013 i-a salvat viaţa antrenorului portughez! Aflat în turneu cu echipa în America, Mourinho s-a prăbuşit într-o dimineaţă în faţa camerei hotelului în care erau cazaţi englezii. Eva i-a acordat primul ajutor lui Jose Mourinho. După ce şi-a revenit, portughezul a spus că nu are nimic şi că totul i se trage de la pastilele de răceală pe care le-a luat. Incidentul ţinut secret până acum este povestit de Eva Carneiro în cartea despre viaţa lui Jose Mourinho, apărută sub semnătura unui cunoscut jurnalist sportiv din Anglia, Rob Beasley.

Am auzit zgomot, după care l-am auzit spunând, cu o voce înăbuşită că nu are nimic şi că nu este nimic grav. Nu arăta deloc bine şi nu vorbea coerent. Abia după ce şi-a mai revenit mi-a zâmbit şi a spus să nu iau nimic în seamă, pentru că nu a fost ceva serios. Mi-a spus că s-a simţit foarte ameţit şi i s-au înmuiat picioarele din cauza pastilelor pentru o durere de spate şi de gât, prescrise de medicul personal,

---povesteşte fostul medic al celor de la Chelsea

Eva Carneiro a fost dată afară de la Chelsea în 2015, după un conflict cu Jose Mourinho. Acesta i-a reproşat că a intrat pe teren, la un meci cu Swansea, ca să-i acorde îngirijiri lui Eden Hazard fără acordul său, după care a înjurat-o spunându-i "filha de puta" (trad. fiică de t****). Portughezul a spus despre doctoriţă că este "naivă şi impulsivă", pentru că aceasta i-a acordat îngrijiri medicale lui Eden Hazard şi a lăsat-o pe Chelsea, temporar, în doar nouă jucători de câmp, după ce portarul Thibaut Courtois fusese deja eliminat.

Eva Carneiro i-a dat în judecată pe Mourinho şi pe şefii lui Chelsea, dar ulterior ea a renunţat la acţiune. În scurt timp, cele două părţi au anunţat încetarea amiabilă a conflictului. Eva Carneiro ar fi trebuit să prezinte probe la tribunal, după ce în prealabil refuzase o ofertă de 1,6 milioane de euro, pentru a rezolva problema în afara curţii. Discuţiile dintre cele două părţi au durat aproape două ore, iar la final clubul Chelsea a anunţat că s-a ajuns la un acord cu Eva Carneiro, fără să ofere însă detalii.

Jose Mourinho era pregătit să se apere în instanţă. Imediat după ce a fost dat în judectă, portughezul a angajat un "expert în înjurături" de la Universitatea din Oxford pentru a dovedi că a strigat "son of a bitch", o înjurătură aruncată la nervi, dar nu spre fostul medic al echipei! 

 

Foto: dailymail.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi