Eurovision 2015 - Voltaj are cotă doar 1.14 să se califice în finală! Cine va câştiga trofeul?

În această seară va începe ediţia cu numărul 60 a Eurovisionului. Astăzi are loc Semifinala 1 (în care participă şi România), joi se va desfăşura semifinala 2, iar sâmbătă marea finală. În toate cele trei concursul începe la ora 21:00 şi poate fi urmărit în direct pe TVR 1. Competiţia va fi găzduită de Austria, deoarece Conchita Wurst a câştigat ediţia precedentă. România va fi reprezentată de trupa Voltaj cu melodia All Over Again. 

image005.jpgOlanda va fi reprezentată în concurs de Trijntje Oosterhuis cu melodia "Walk Along".  Ea are cota 101 să câştige trofeul şi cota 15 să termine pe unul dintre primele trei locuri. Dintre ţările din Semifinala 1 reprezentanta Olandei, alături de moldoveni au cele mai mici şanse de a accede în marea finală. Ceva mai mică este cota Trijntjei pentru o calificare în finala de sâmbătă, aceasta fiinde de doar 3.20.  Aceasta are cota 3.50 pentru a termina competiţia mai sus decât Belgia. Melodia cu care participă Trijntje Oosterhuis la concurs a fost scrisă Anouk, o bună prietenă a Trijntjei, şi de suedezul Tobias Karlsson. 

 

 

image004.jpgBelgia reprezentantă de Loic Nottet cu piesa Rhythm Inside este a şaptea favorită la câştigarea primei semifinale având o cotă de 20 la Unibet. În plus pentru o clasare în primele trei locuri astăzi Nottet primeşte cota 3.00. Belgianul în vârstă de 19 ani a terminat ediţia 2013-14 a concursului "Vocea Belgiei" pe locul secund. El a primit marea responsabilitate a reprezenta Belgia la Eurovision în finala preselecţiilor desfăşurată în data de 3 noiembrie 2014. 

 

 

 

 

image006.jpgPertti Kurikan Nimipäivät va reprezenta Finlanda la Eurovision 2015. Cunoscută şi sub numele de PKN este o trupă de punk creată în anul 2009. În 2012 au fost eroii unui documentar finlandez denumit The Punk Syndrome, documentar care a avut ca obiectiv descrierea vieţii a patru membrii ai trupei care suferă de autism şi de sindromul Down. La Eurovision va participa cu piesa "Aina mun pitaa", care în româneşte se traduce "Mereu trebuie să". Finlanda are astăzi a cincea şansă să câştige semifinala, iar per ansamblu, în întreg concursul pleacă cu şansa a şaptea, primind o cotă de 19. 

image007.jpgDanezii sunt reprezentanţi în Austria de trupa Anti Social Media cu cântecul "The Way You Are". Piesa a fost scrisă de către Remme S. Jackamn şi va fi cântată de o formaţie pop rock formată din patru persoane, vocea fiind cea a lui Philip Thornhill. Aceştia au mai multe şanse să rateze finala de sâmbătă (1.80), decât să se califice  (1.90), asta cel puţin în opinia bookmakerilor. Cât despre un triumf în Austria nici nu se pune problema, cota pentru succesul lor fiind nu mai puţin de 81.00.

voltaj.jpgRomânia va fi reprezentată în Austria de o trupă care ne-a marcat cu siguranţă anii liceului şi facultăţii celor care avem acum aproximativ 30 de ani. Foarte multe piese cântate de Călin Goia & co s-au aflat pe buzele tuturor şi după ani şi ani de muncă iată că a venit şi punctul culminant, participarea la Eurovision. România are şansa a 28-a să cucerim trofeul, dar avem o cotă ceva mai mică, de 3.20, să terminăm în Top 10. Mulţi jurnalişti acreditaţi la Eurovision 2015 au apreciat melodia "All Over Again/De la capăt" ca fiind cea mai frumoasă baladă din competiţie. Nu ne rămâne să sperăm decât la o clasare cât mai bună a reprezentanţilor noştri.

La agenţia de pariuri online Unibet (deschide cont acum) avem o ofertă foarte vastă de pariuri pentru Eurovision 2015. 

image008-1.png

Mai jos vă prezint cotele avute de ţările participante în Semifinala 1, printre care şi România.

image023.png

Vă propun în cele ce urmează câteva opţiuni de pariere şi vă aştept şi pe cei care aveţi cunoştinţe mai bune în domeniu să veniţi cu sugestii.

  • Rusia să câştige semifinala 1 - 1.65
  • Norvegia să termine pe locurile 1 3 semifinala 2 - 1.75
  • Islanda se va califica în finală - 1.38
  • România să termine pe primele 10 locuri - 3.20
  • Italia să se claseze pe locurile 1-4 - 1.60
  • Franţa vs Germania - Franţa mai bine clasată - 1.72

Interesant modul în care au variat cotele la câştigarea Eurovision-ului pentru Suedia. Heroes a lui Mans Zelmerlov avea pe 4 martie cota 10, în 14 martie cota a devenit 4.6 şi a scăzut constant până la 2.62. Aveţi în imaginea de mai jos variaţia cotelor avute la Unibet de 15 dintre participante. 

variatia-cotelor.JPG

În plus se va putea paria şi live, aşa că diseară când urmăriţi emisiunea puteţi plasa şi un pariu live.

image012-1.png

Personal aş risca pe cota 7 avută de ruşi câteva zeci de lei, deşi trebuie să recunosc că nu sunt chiar fan al acestei competiţii, dar la prima vedere interpretarea Polinei Gagarina mi-a lăsat cea mai bună impresie. 

Voi cine credeţi că va câştiga Eurovisionul în acest an?

Pariază acum pe Eurovision 2015!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi