Europa, interzisă Astrei! Mangia - probleme mari înaintea meciului cu Viitorul

Astra s-a zbătut mult în acest campionat să prindă play-off-ul în speranța că poate pune mâna pe biletul pentru Europa League. Bine că n-au reușit....Fosta campioană a României n-ar fi putut juca din toamnă în cupele europene pentru că nu a primit licență pentru așa ceva. Giurgiuvenii nu se numără printre grupările care au primit acest drept, motivul oficial fiind "restanțe către angajați".

Problemele invocate sunt vechi de 3 ani și se referă la datoria către fundașul stânga portughez Nuno Pinto (foto: sportpictures.eu). Șefii Astrei trebuia să-i plătească portughezului 25.000 de euro, dar i-au băgat în conturi cu 4.500 de euro din cauza unei erori de calcul. FRF nu a recunoscut tranzacția și i-a transmis Astrei să achite suma corectă, apoi să meargă în instanță pentru a-și recupera banii plătiți inițial. Gruparea din Giurgiu a depus la dosar chitanțele de plată în original și susține că are documentele care atestă că a fost bine intenționată cu privire la datoria către jucător. 

Astra a ieșit din calculele pentru locul 3 - ultimul care asigură prezența la anul în Europa League. Așa că Viitorul și CSU Craiova (foto: au rămas să se bată pentru fericire..Iar mâine seară, pe ”Oblemenco”, una dintre aceste două echipe va plânge  la finalul meciului.

Devis Mangia (foto: sportpictures.eu) are probleme serioase - antrenorul Craiovei nu poate conta la această partidă pe Mitrovic (care nu va mai juca în acest sezon), Popa, Martic, Glavina, Bic şi Rossi, în vreme ce Mitriţă este incert. 

„Ştim că va fi un meci dificil cu Viitorul, fiindcă întâlnim o echipă foarte bună şi este în formă. Dacă vom câştiga, ne putem consolida această poziţie. Cu orice rezultat lupta rămâne deschisă pentru poziţia a treia. Nu e normal să fie frică de ceva în fotbal, nu se pune problema de a risca un lucru. Îi mulţumesc lui Gică Hagi pentru cuvintele frumoase la adresa mea şi vreau să spun că, în ciuda unor articole care au apărut, eu şi Hagi avem o filosofie foarte apropiată despre fotbal”, a spus Mangia.

Italianul și-a pus ”cenușă în cap”, declarând că este singurul vinovat pentru înfrângerea din etapa trecută de la Giurgiu (foto: sportpictures.eu). A odihnit mai mulți titulari în perspectiva meciului cu Viitorul, iar asta l-a costat..”Am considerat că trebuie să-i menajez, ca să nu risc să-i pierd pentru acest final de sezon. Ei au vrut să joace, dar eu am decis altfel. Este responsabilitatea mea, iar dacă am pierdut, înseamnă că m-am înşelat. Nu este vina unui jucător sau altuia, ci a mea”, a declarat italianul.

Decizia luată de Mangia a făcut ca CSU Craiova să iasă din lupta pentru titlu în acest sezon. Poate la anul...”Problema este la noi, noi trebuie să găsim soluţiile pentru a face ceva când adversarii joacă alt sistem. Avem o echipă destul de bună ca să facem lucruri frumoase, avem posibilităţi de a ne bate cu oricine, muncim pentru asta, dar se întâmplă să şi pierdem. Trebuie să creştem, să fim mai constanţi în evoluţii”, a mai spus Mangia. 

La Viitorul nu se poate vorbi despre liniște în sânul echipei. Ianis Hagi (foto: sportpictures.eu) ar fi dat cu mașina peste un biciclist la intrarea în parcarea Sălii Sporturilor din Constanța. Poliţia a anunţat că bolidul nu era condus de mijlocaşul Viitorului, dar declaraţiile martorilor susţin altceva...

Oamenii legii au ajuns la concluzia că nu Ianis se afla la volan, ci un bărbat în vârstă de 30 de ani. Dar martorii care au asistat la incident au altă variantă: "Ianis se afla la volan, dar altcineva a suflat în fiolă în locul lui. Dacă Poliţia va face rost de filmările camerelor de supraveghere, se va convinge", a spus unul dintre martori, sub protecţia anonimatului, pentru cancan.ro. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!