EUROMISIUNE: primești până la 100RON indiferent de rezultatul pariului pe Liverpool vs Roma

Super meciul dintre Liverpool și AS Roma, din semifinalele Ligii Campionilor (24 aprilie, ora 21:45), oferă prilejul unei noi misiuni pe care o poți îndeplini pe Betano.ro cu ținta finală de a primi un Full Bet, indiferent de rezultatul pariului tău pe această partidă. A patra provocare din seria „misiunilor” propusă de această casă de pariuri online îți aduce un premiu de până la 100RON, pe care îl poți transforma în bani cash, și un supliment de adrenalină. Tot ce trebuie să faci este să intri pe linkurile speciale din acest articol și să plasezi un pariu live pe prima repriză a confruntării de pe „Anfield” și vei primi înapoi 50% din miză, indiferent de rezultatul pariului. Urmează pașii simpli ai misiunii și câștigă mai mulți bani în timp ce te distrezi! Ești gata?

Pariază pe Liverpool vs AS Roma și câștigă premiul pentru această misiune!

Cum câștig premiul?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Pentru meciul Liverpool vs AS Roma (24 aprilie, ora 21:45), alege una dintre următoarele piețe:  Rezultat Prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub (per echipă și în meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză (Peste/Sub per echipă sau în general pentru primele 45 de minute, atât cât și pentru piețele de 3-way). Plasează un pariu simplu live cu o cotă de minimum 1.70 și miză minimă de 20RON.
 4. Primești înapoi 50% din miza plasată indiferent de rezultatul pariului, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei!

Ce trebuie să mai știu?

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciul din Liga Campionilor Liverpool vs AS Roma (24 aprilie, ora 21:45) și doar pentru următoarele piețe: Rezultat Prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub (per echipă și în meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză (Peste/Sub per echipă sau în general pentru primele 45 de minute, atât cât și pentru piețele de 3-way).
 • Full Bet-ul va fi creditat de îndată ce pariul este stabilit și îl vei putea folosi doar pentru pariuri din repriza a 2-a a meciului Liverpool FC vs AS Roma, pe cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

        Exemplu: Imediat după fluierul de start, pariezi 200RON pe egal la pauză (cotă 4.80). Vei primi înapoi 100RON indiferent de rezultul pariului. Trebuie să pariezi suma de 100RON în repriza secundă pe o cotă de minim 1.50. Să spunem că o joci pe semnul „2” la o cotă de 5.00. Dacă pariul e câștigător, primești 500RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Pe lângă această misiune, Betano oferă Marja 0 la meciul dintre Liverpool și AS Roma, însemnând că la acest operator găsești cele mai bune cote de pe piață pentru semifinala de pe 24 aprilie din Liga Campionilor. 

 

Misiunile Betano

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași. 

 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Promoții > Misiuni și vezi misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru „EUROMISIUNE”
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce pariezi pe toate meciurile. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi