EUROMISIUNE 4: primești până la 200RON indiferent de rezultatele pariurilor pe cupele europene

Betano.ro continuă seria misiunilor care adaugă un plus de adrenalină și îți măresc veniturile din pariurile pe meciurile din cupele europene. Roma și Liverpool luptă pe 2 mai, de la 21:45, pentru un loc în finala Ligii Campionilor, iar o zi mai târziu, începând cu ora 22:05, meciurile Atletico Madrid vs Arsenal și Salzburg vs Olimpique Marseille vor decide finalistele Europa League. Dacă accepți provocarea acestei case de pariuri online, poți câștiga un FULL BET de până la 200RON. Misiunea este foarte simplă: intră pe linkurile din acest articol și plasează 4 pariuri simple pe meciurile amintite. Primești înapoi 25% din fiecare miză, indiferent de rezultatele pariurilor. Ești gata de lupta pentru un loc în finală?

Pariază pe meciurile din cupele europene și câștigă premiul pentru această misiune!

Cum câștig premiul?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează 4 pariuri live simple (câte un pariu per piață, maxim 2 pariuri per meci) pe meciurile AS Roma vs Liverpool (Liga Campionilor, 2 mai, ora 21:45), Atletico Madrid vs Arsenal și Salzburg vs Olimpique Marseille (ambele în Europa League, 3 mai, ora 22:05). Cota minimă per pariu trebuie să fie 1.70, iar miza minimă eligibilă este 10RON.
 4. Primești înapoi 25% din mizele plasate indiferent de rezultatele pariurilor, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!

Ce trebuie să mai știu?

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Oferta este valabilă doar pentru piețe diferite din cadrul meciului (de exemplu dacă vei alege "Total goluri: Sub 2.5", a 2-a selecție nu va putea fi "Total goluri (suplimenar): Peste 1.5", sau "Cornere 3 way: peste 9" și "Cornere 3 way: exact 12").
 • Oferta este valabilă doar pentru meciurile din semifinala Ligii Campionilor AS Roma vs Liverpool și semifinalele Europa League - Atletico Madrid vs Arsenal și Salzburg vs Olimpique Marseille
 • Full Bet-ul va putea fi folosit până la data de 5 mai 2018, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

     Exemplu: Imediat după startul partidelor, pariezi 100RON pe victorie AS Roma (cotă 2.64), 100RON pe „peste 3.5 goluri” în Roma vs Liverpool (cotă 1.95), 100 RON pe victorie Atletico Madrid (cotă 1.75) și 100RON pe 1 pauză/1 final (cotă 3.25) în Salzburg vs Olimpique Marseille. Vei primi înapoi 25+25+25+25=100RON indiferent de rezultele pariurilor. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că o joci pe victoria lui CFR Cluj contra CS U Craiova (5 mai, ora 20:45, în Liga I), la cota 1.62. Dacă pariul e câștigător, primești în cont 162RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Pe lângă această misiune, Betano oferă Marja 0 la partida AS Roma vs Liverpool, însemnând că la acest operator găsești cele mai bune cote de pe piață pentru meciul de pe „Olimpico”.

Misiunile Betano

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași. 

 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Promoții > Misiuni și vezi misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru „EUROMISIUNE”
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce pariezi pe toate meciurile. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe meciurile din cupele europene și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi