EUROMISIUNE 3: primești până la 100RON indiferent de rezultatele pariurilor Europa League

Meciurile din prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor au trecut, dar fotbalul european de gală continuă. Pe 26 aprilie, de la 22:05, se joacă turul semifinalelor Europa League, Olympique Marseille - Red Bull Salzburg și Arsenal - Atletico Madrid. Va fi o seară specială pentru pariori, iar Betano.ro o face și mai interesantă cu o nouă EUROMISIUNE din seria provocărilor care îți aduc premii ce pot fi transformate în bani cash. Pașii de urmat sunt foarte simpli: intri pe linkurile speciale din acest articol plasezi câte un pariu simplu live pe fiecare meci și primești înapoi 50% din mize sub forma unui FULL BET în limita a 100RON, indiferent că pierzi sau câștigi pariurile. Să înceapă jocul!

Pariază pe semifinalele Europa League și câștigă premiul pentru această misiune!

Cum câștig premiul?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează 2 pariuri live simple pe meciurile din semifinalele Europa League de pe 26 aprilie. Cota minimă per pariu trebuie să fie 1.80, iar miza minimă eligibilă este 20RON.
 4. Primești înapoi 50% din mizele plasate indiferent de rezultatele pariurilor, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei!

Ce trebuie să mai știu?

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciurile din semifinalele Europa League, Olympique Marseille - Red Bull Salzburg și Arsenal FC - Atletico Madrid, pentru piețe live.
 • Full Bet-ul va putea fi folosit până la data de 29 aprilie 2018, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

      Exemplu: Pariezi 100RON pe „peste 3.5 goluri”  (cotă 2.33) în meciul de la Marseille și 100RON pe egal (cotă 3.20) în partida de la Londra. Vei primi înapoi 50+50=100RON indiferent de rezultele pariurilor. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că o joci pe victoria lui FC Voluntari în meciul cu Juventus București (27 aprilie, ora 20:45, în Liga I), la cota 1.75. Dacă pariul e câștigător, primești în cont 175RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Pe lângă această misiune, Betano oferă Marja 0 la cele două meciuri, însemnând că la acest operator găsești cele mai bune cote de pe piață pentru semifinalele Europa League.

Misiunile Betano

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași. 

 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Promoții > Misiuni și vezi misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru „EUROMISIUNE”
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce pariezi pe toate meciurile. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe semifinaleleEuropa League și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!