EUROMISIUNE 2: primești până la 100RON indiferent de rezultatele pariurilor pe Bayern vs Real Madrid

Ești gata pentru o nouă EUROMISIUNE? După provocarea din semifinala de la Londra a Ligii Campionilor, Betano.ro ți-a pregătit o altă misiune: urmează indicațiile pentru meciul Bayern Munchen vs Real Madrid (25 aprilie, ora 21:45) și câștigă un Full Bet de până la 100RON, indiferent de rezultatele pariurilor pe care le pui în cadrul misiunii. Este foarte simplu: plasezi 2 pariuri simple live sau pre-meci și primești înapoi garantat 50% din fiecare miză jucată. După ce primești fondurile, le pui în joc și câștigi bani cash. Intră pe linkurile speciale din acest articol, joacă, distrează-te și rotunjește-ți venitul!

Pariază pe Bayern vs Real Madrid și câștigă premiul pentru această misiune!

Cum câștig premiul?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează 2 pariuri simple (câte un pariu pe piețe diferite) pe meciul din Liga Campionilor FC Bayern München - Real Madrid (25 aprilie, ora 21:45). Cota de minimă per pariu trebuie să fie 1.70, iar miza minimă eligibilă este 20RON.
 4. Primești înapoi 50% din mizele plasate indiferent de rezultatele pariurilor, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei!

Ce trebuie să mai știu?

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciul din Liga Campionilor FC Bayern München - Real Madrid (25 aprilie, 21:45), pentru piețe alese înainte sau în timpul meciului. 
 • Oferta este valabilă doar pentru piețe diferite din cadrul meciului 
 • Full Bet-ul va putea fi folosit până la data de 27 aprilie 2018, pe cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

       Exemplu: Pariezi 100RON pe victoria gazdelor (cotă 1.97) și 100RON pe „peste 3.5 goluri” (cotă 2.30). Vei primi înapoi 50+50=100RON indiferent de rezultele pariurilor. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că o joci pe victoria lui Olympique Marseille contra lui Salzburg (26 aprilie, ora 22:05, în Europa League), la cota 1.65. Dacă pariul e câștigător, primești în cont 165RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Pe lângă această misiune, Betano oferă Marja 0 la meciul dintre Bayern Munchen și Real Madrid, însemnând că la acest operator găsești cele mai bune cote de pe piață pentru a doua semifinală din Liga Campionilor.

Misiunile Betano

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași. 

 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Promoții > Misiuni și vezi misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru „EUROMISIUNE”
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce pariezi pe toate meciurile. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!