Euro Misiune Betano: primești până la 200RON dacă pariezi pe cupele europene

Betano.ro continuă seria Misiunilor cu o provocare prilejuită de meciurile din cupele europene. Instrucțiunile sunt foarte simple: plasezi 3 bilete multiple cu minim 2 selecții per bilet din Liga Campionilor și/sau din Europa League, iar dacă măcar 2 bilete sunt câștigătoare primești un premiu de până la 200RON sub forma unui Full Bet, în valoare de 30% din suma totală mizată. Intră în Misiune prin link-urile speciale de mai jos și câștigă mai mulți bani!

Pariază pe meciurile din cupele europene și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 200RON din Euro Misiune?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează 3 bilete multiple cu minim 2 selecții per bilet din meciurile care se joacă în Liga Campionilor și/sau în Europa League în perioada 18-20 septembrie.
 4. Miza minimă eligibilă este 10RON, iar cota minimă este 1.80.
 5. Dacă măcar 2 bilete sunt câștigătoare, primești înapoi 30% din totalul mizelor plasate de tine, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200RON.

Termeni și condiții Euro Misiune

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Oferta este valabilă pentru meciurile din Liga Campionilor și din Europa League din această săptămână (18 - 20 septembrie) și toate piețele selectate de pe cele 3 bilete trebuie să aparțină meciurilor celor două competiții.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 10RON, iar cota minimă eligibilă este 1.80.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 20 septembrie 2018, ora 23:30. 
 • Full Bet-ul va putea fi folosit până la data de 23 septembrie 2018, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

Exemplu: Mizezi câte 100RON pe 3 bilete multiple cu câte 2 selecții din meciuri care se joacă în Liga Campionilor. Dacă minim 2 bilete sunt câștigătoare, primești 30 + 30 + 30 = 90RON, pe care trebuie să îi pariezi până pe 23 septembrie, pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că îi joci pe o cotă de 2.00 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 180RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe meciurile din cupele europene și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!