Euro 2017 s-a îndepărtat de noi. Danemarca U21 - România U21 3-1

Romania avea nevoie de un rezultat bun în meciul cu Danemarca, de la Aarhus, ca să mai spere la o calificare directă la Europeanul de tineret din 2017. N-a fost să fie. Elevii lui Cristi Dulca au fost "tocaţi" mărunt de danezi, care au "bombardat" poarta apărată de Cojocaru în prima repriză. Sisto a făcut ce a vrut în faţa unei apărări a tricolorilor fără replică - jucătorul danez a deschis scorul după numai 10 minute şi a mai ratat alte trei ocazii în următoarele 20 de minute ! Românii s-au pierdut cu firea apoi şi Nedelcearu a făcut penalty în minutul 35. Ingvartsen a bătut perfect şi a făcut 2-0. Acelaşi Ingvartsen s-a mai lipit o dată de gol până la pauză - a marcat pentru 3-0 în minutul 39 după o ieşire imprecisă a lui Cojocaru. 

Jucătorii lui Dulca au încercat să pună mai multe probleme adversarilor după pauză. Miron a făcut 3-1 la doar patru minute după ce România a rămas în 10 jucători - Alexandru Ioniţă a văzut roşu direct pentru un fault dur. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic şi Danemarca U21 - România U21 s-a terminat 3-1. 

România a rămas cu 16 puncte şi va trebui să lupte acum pentru locul 2, care duce la baraj. Fotbaliştii lui Cristi Dulca mai au de jucat un singur meci, cu Bulgaria în deplasare, pe 11 octombrie. Danemarca a adunat 22 de puncte şi s-a calificat la Euro 2017 U21 din Polonia. Danezii au şi un joc mai puțin.

La meciul cu Danemarca, selecţionerul Cristi Dulca nu i-a putut folosi pe Florin Tănase şi George Puşcaş - ambii s-au accidentat la precedentul meci, cu Luxemburg, câştigat cu 4-0 de români.

 

Echipe de start:  

România: Cojocaru - Hodorogea, Miron, Țîru (cpt), Olteanu - Nedelcearu, Ov. Popescu - Păun, Bumba, Ioniță - Tudorie. Rezerve: Brănescu - Cristea, Boldor, Rotariu, Marin, Popa, Calcan.

Danemarca: Hojbjerg - Holst, Maxso, Banggaard, Norgaard - Blabjerg, Nielsen, Sisto - Ingvartsen - Christensen, Andersen. Rezerve: Hagelskjær - Duelund, Kristensen, Pedersen, Zohore, Gregor, Hagelskjaer, Uhre.

 

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi