EURO 2016 - rezultate live; aplicaţie pentru dispozitivele mobile

 A mai rămas puțin până când Franța și România vor deschide Campionatul European de fotbal 2016, iar fără îndoială timp de o lună această competiție va fi în centrul atenției. Pe întreaga durată a turneului Euro 2016 Pariurix va veni cu multe articole informative, dar și cu analize și ponturi la toate meciurile. Deoarece dispozitivele mobile au început să joace un rol tot mai important în viețile noastre, am considerat necesar să venim și cu o aplicație pentru telefon / tabletă, pentru ca utilizatorii noștri să afle ultimele noutăți și informații din Franța din orice loc și în orice moment, fără a avea nevoie de un calculator.

 

Despre aplicația ”Euro 2016 - Rezultate live”

Aplicația noastră se numește ”Euro 2016 - Rezultate live”, iar momentan ea este disponibilă doar pe Android. Însă facem eforturi ca până la începerea turneului final din Franța aceasta să poată fi descărcată inclusiv de pe alte dispozitive, cum ar fi Iphone, Ipad sau telefoanele cu Windows.

Dar ce va face mai exact această aplicație? Vor fi oferite rezultate live pentru toate meciurile, iar la fiecare meci în parte vei putea vedea echipele de start, ce se întâmplă în meci (cartonașe, înlocuiri etc), statistici avansate, dar și sugestii de ponturi! Vei putea vedea și programul meciurilor de la Euro 2016, dar și ultimele rezultate. Mai mult decât atât, aplicația conține și o secțiune care conține tot ce s-a întâmplat în preliminarii.

Cum descarc și instalez aplicația?

Aplicația poate fi găsită la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PariuriX.Euro2016. Ca alternativă, o poți căuta manual direct de pe telefon / tabletă. Intră în Google Play și scrie Euro 2016 - Rezultate live, după care se va încărca o pagină precum cea din poza următoare:

descarcare-aplicatie.png

Dă click pe aplicația noastră (cea încadrată de mine în poză într-un chenar roșu) și apasă pe ”Descărcare”. Odată instalată, poți intra în ea apăsând pe butonul ”Deschideți” sau accesând-o din secțiunea de aplicații a dispozitivului mobil.

instalare-aplicatie.png Atunci când intri în aplicație, pagina principală va arăta ca în poza de mai jos. Vei putea vedea exact cât timp a mai rămas până la meciul de debut Franța vs România, dar și alte informații utile.

pagina-principala.png

În partea stângă sus a aplicației poți găsi un buton care deschide un meniu cu toate opțiunile. Din secțiunea ”Livescores” vei putea vedea rezultatele în timp real ale meciurilor de la Euro 2016 și informații utile de la acestea.

meniu.png

Secțiunea ”Calificări grupe” conține informații de la tot ce s-a întâmplat în preliminarii: clasament, rezultate, statistici de la meciuri și multe altele.

preliminarii-1png.png
preliminarii-2png.png

”Clasament meciuri” va conține situația și rezultatele fiecărei grupe în parte, iar așa cum se poate vedea, pagina este organizată suficient de bine încât să poți accesa orice informație din orice grupă din maxim două click-uri.

clasament-si-meciuri.png

Rezultatele și statisticile de la partidele din fazele superioare ale competiției vor putea fi accesate din categoriile corespunzătoare: Optimi, Sferturi, Semifinală și Finală.

Momentan încă se mai lucrează la aplicație, care cu siguranță va suferi îmbunătățiri vizibile până va începe Campionatul European de fotbal 2016. Chiar și așa, ea are deja câteva review-uri foarte bune în Google Play, și te invit și pe tine să postezi acolo o părere dacă ți-a plăcut aceasta. De asemenea, te aștept cu păreri, feedback și sugestii în secţiunea de discuţii a site-ului nostru, pentru a ne ajuta să îmbunătățim această aplicație înainte de startul turneului final.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi