EURO 2016 - 13 pariuri pe doborârea recordurilor

Doborârea unor recorduri nu este un obiectiv primordial pentru jucătorii de fotbal, dar cu siguranţă oricine îşi doreşte să intre în istorie. Pariorii au acum posibilitatea să parieze pe faptul că anumite recorduri vor fi doborâte. La toate cele 13 recorduri prezentate mai jos este nevoie ca rezultatul să fie unul superior recordului actual pentru ca pariul să fie câştigător. Astfel de pariuri pot fi jucate la această casă de pariuri pe net.

1. Minute fără gol primit

Iker Casillas reuşea la EURO 2012 să reziste 509 minute (adică peste cinci meciuri) fără gol primit. Şansele ca acest record să fie bătut sunt mici, deşi o evoluţie perfectă a unei defensive de la începutul competiţiei şi până în a doua repriză a sferturilor de finală nu este ceva chiar imposibil, comparativ cu cota de 61 avută de acest pronostic.

record-numar-de-minute-fara-gol-primit.JPG

2. Victoria la cea mai mare diferenţă dintr-o finală

În 2012 Spania reuşea să treacă de Italia în finală cu 4:0 şi realiza cea mai mare diferenţă de scor din istoria finalelor turneelor finale europene. Până atunci cel mai clar succes în ultimul act îl reuşise Germania în 1972, atunci când a învins URSS-ul cu 3:0. Pariază acum la o cotă de 21 pe faptul că finala EURO 2016 va fi câştigată de o echipă la minim 5 goluri.

3. Cel mai rapid gol

Acest record îi aparţine unui rus, Dmitri Kirichenko, înscriind în partida cu Grecia de la EURO 2004 după doar 68 de secunde de joc. Cei care cred că vom vedea în Franţa un gol înscris în primele 67 de secunde de joc pot paria pe acest pronostic la o cotă de 3.

4. Cel mai rapid gol al unei rezerve

Nu ştiu care dintre Alessandro Altobelli (în Italia vs Danemarca, 1988) şi Juan Carlos Valeron (în Spania vs Rusia, 2004) a marcat cel mai rapid gol din postura de rezervă, dar un lucru este cert. Pentru ca acest record să fie bătut o rezervă trebuie să intre în teren şi la maxim 29 de secunde după modificare să introducă mingea în poarta adversă. Un astfel de pariu dacă va fi câştigător îţi poate aduce de zece ori suma investită.

5. Cea mai rapidă eliminare

La EURO 2008 Eric Abidal era eliminat din meciul Franţa vs Italia după doar 24 de minute. Un cartonaş roşu acordat mai repede la turneul găzduit chiar de Franţa primeşte cota 5. Cum vom avea un turneu cu mai multe meciuri decât ediţiile precedente şi în care vor fi multe partide dezechilibrate n-ar fi de mirare pentru mine dacă acest record va fi bătut. Click aici dacă vrei să pariezi pe faptul că se va acorda un cartonaş roşu la EURO 2016 până în minutul 24.

6. Egalitatea cu cel mai mare număr de goluri

În ultimii ani fotbalul s-a tacticizat foarte mult şi astfel meciurile în care să se marcheze multe goluri în ambele porţi sunt rare. Astfel au trecut 16 de ani de la ultimul rezultat de 3:3 într-un turneu final european. Atunci, în 2000, Slovena şi Iugoslavia terminau duelul direct cu scorul de 3:3, după ce patru ani mai devreme disputa dintre Cehia şi Rusia avusese un deznodământ similar. Cota de 12 pentru ca oricare joc de la EURO 2016 să se termine cu scoruri precum 4.4, 5:5, 6:6 etc mi se pare mult prea mică. Şansele să vedem câte 5 sau 6 goluri în ambele porţi sunt infime şi dacă tot aş vrea să pariez pe doborârea acestui record aş miza sub x pe scor corect 4:4 în fiecare meci al turneului. Şansele cred că sunt mai mari ca să fac un profit mai bun în cazul unui astfel de rezultat decât dacă aş juca direct pe doborârea recordului.

7. Cea mai târzie eliminare

Un pariu care consider că are o cotă destul de mică comparativ cu şansele de reuşită. Jucătorul eliminat cel mai târziu la un Campionat European a fost Nuno Gomes, portughezul văzând cartonaşul roşu în minutul 117 al duelului dintre Portugalia şi Franţa de la EURO 2000. Practic acest record poate fi doborât doar în partidele din fazele eliminatorii.

8. Cele mai multe goluri primite într-un meci

La EURO 2000 reprezentativa Iugoslaviei primea şase goluri de la Olanda, iar de atunci acesta a rămas recordul de goluri primite de o echipă într-un singur meci. Crezi că va marca vreo formaţie mai mult de 6 goluri în timpul regulamentar al meciurilor din Franţa? Dacă da atunci pariază acum acest pont la o cotă de 14.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

 

9. Cele mai multe goluri marcate într-un singur meci de ambele echipe

În 1960 Iugoslavia învingea Franţa cu 5:4, Jurica Jerkovic (foto) fiind jucătorul decisiv cu două goluri marcate în interval de un minut, după ce francezii aveau 4:3 în minutul 77.. Încă de atunci datează cel mai spectaculos joc de la un Campionat European. Şansele să vedem zece goluri în timpul regulamentar al unei partide disputate în această vară în Hexagon consider că sunt destul de mici. Dacă însă nu eşti de aceeaşi părere cu mine poţi paria pe doborârea acestui record, la o cotă de 16.

10. Cele mai multe goluri marcate de un singur jucător la turneul final

Michel Platini reuşea în 1984 să înscrie nouă meciuri la un singur turneu final. În ciuda cotei de 26 de la această casă de pariuri şi de vechimea acestui record consider că sunt ceva şanse ca acest record să fie bătut, în condiţiile în care acum finalistele vor disputa şapte jocuri.

11. Cei mai mulţi marcatori diferiţi de la o singură echipă

La EURO 2012 nu mai puţin de opt jucători germani reuşeau să găsească drumul spre gol. Depăşirea acestui record destul de proaspăt primeşte cota 23. Aşa cum spuneam şi anterior, acum este un număr mai ridicat de echipe şi implicit de meciuri, astfel acest tip de recorduri pot fi bătute mai uşor.

12. Cel mai bătrân marcator

În duelul Austria vs Polonia din 2008 Ivica Vastic devenea la 38 de ani şi 257 de zile cel mai bătrân marcator din istoria turneelor finale europene. Cota pentru un jucător mai în vârstă să marcheze în Franţa este de 26. Mult prea mică, în opinia mea, deoarece dacă nu s-a strecurat vreo greşeală pe site-ul Uefa atunci doar patru portari pot doborî acest record.

13. Cel mai tânăr marcator de hat-trick

La 22 de ani şi 77 de zile Dieter Muller reuşea să marcheze un hattrick pentru Germania în meciul cu Iugoslavia din 1976. Anthony Martial, Kingsley Coman sau Raheem Sterling sunt în opinia principalii jucători care pot face ca această cotă de 8 avută pentru doborârea recordului să fie câştigătoare.

Toate meciurile de la EURO 2016 vor fi analizate în detaliu de experţii noştri. Dă click aici pentru a vedea avancronici la fiecare meci de la Campionatul European.

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi