Etapa din Serie A, amânată de o dramă: căpitanul Fiorentinei a murit la 31 de ani!

Federația de fotbal din Italia a decis amânarea tuturor meciurilor din această etapă din Serie A. Decizia a fost luată în semn de omagiu pentru căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, care a murit azi-noapte în camera de hotel în urma unui infarct. A fost descoperit fără suflare de colegii săi, care au avut un șoc la aflarea veștii. Altă partidă de campionat a fost suspendată din această cauză. Genoa vs Cagliari era în plină desfășurare și, la un moment dat, pe tabelă a fost proiectat chipul lui Astori (foto: cittaceleste.it) și mesajul trist care anunța moartea sa. 

În momentul în care a fost anunțață tragedia, jucătorii celor două echipe au izbucnit în lacrimi. Imediat, oficialii gazdelor, de comun acord cu cei de la Cagliari și brigada de arbitri, au decis suspendarea partidei. Ulterior, șefii federației italiene au decis amânarea întregii etape!

Fiorentina a postat pe contul de socializare un mesaj în care cere liniște în aceste momente. "Cu multă durere, Fiorentina anunță că Davide Astori, căpitanul echipei, a murit în urma unei probleme neașteptate. Având în vedere situația teribilă și delicată și, din respect pentru familia lui, facem apel la sensibilitatea tuturor!.." a anunțat Fiorentina pe contul de Twitter.

Davide Astori era căsătorit și avea împreuncă cu soția sa o fetiță, Francesca, în vârstă de 2 ani. El a mai jucat în carieră la Cagliari (2008-2014) și AS Roma (2014/2015). Fiorentina tocmai anunțase sâmbătă că Astori a semnat un nou contract cu echipa până în vara lui 2022. Davide Astori a jucat 25 de partide în acest sezon pentru Fiorentina, reușind să marcheze un gol. El a fost convocat și în naționala Italiei, pentru care a jucat 14 partide și a marcat un gol.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!