Eşti recompensat dacă pariezi pe scorul corect al meciului Cehia vs Turcia!

Nu mai avem aceeaşi bogată din punct de vedere precum în primul weekend al lunii octombrie, dar chiar şi aşa ne aşteaptă o zi de sâmbătă cu partide interesante. Una dintre ele este cea programată să înceapă de la ora 21:45 pe Generali Arena din Praga. Dacă alegeţi să pariaţi pe scorul corect al acestui duel la Sportingbet.ro în cursul zilei de duminică vă puteţi bucura de 7 rotiri gratuite la jocul de casino Starburst. "Afacerea" este una profitabilă dacă ne gândim că voi puteţi paria doar 2 RON pe scorul corect, aveţi posibilitatea să câştigaţi pariul şi aveţi garantate rotiri care valorează 3.5 RON; dar de pe urma cărora puteţi câştiga mult mai mult.

hjk-hifk-1.png

Despre meci

Cele două formaţii care se vor duela pe arena din Praga fac parte din grupa A. Cehia are asigurată clasarea pe una din primele două poziţii, astfel că este deja cu bagajele făcute pentru Franţa. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre turci. Ei au două puncte în faţa Olandei şi au nevoie de un egal în Cehia pentru a reuşi calificarea în play-off. În tur cehii s-au impus cu 2:1. Repetarea acelui scor v-ar aduce aproape zece ori suma pariată. Sau poate credeţi că turcii pot repea succesul cu Oland de luna trecută. O nouă victorie a lor la scor de neprezentare primeşte cota 26! Eu aş merge mai degrabă pe un scor de 1:1 cu care mai toată lumea ar fi mulţumită!

Mai jos poți vedea cotele oferite pe opțiunea Scor Corect:

hjk-hifk-2.png

Îți amintesc că în fiecare zi Sportingbet vine cu o promoție nouă prin care oferă câte șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino dacă pariezi pe meciul de fotbal ales pentru ziua respectică.

Pariază și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi