Eşti parior online şi nu ştii ce să faci începând cu 13 februarie 2015? Citeşte acest articol şi vei afla!

Am fost "bombardaţi" în ultimele zile cu întrebări legate despre pariatul online incepând cu 13 februarie 2015. "Ce se întâmplă dacă pariez de vineri?", "Risc să-mi fie blocat contul dacă pariez din data de 13?", "Să-mi retrag banii avuţi la casele de pariuri online înainte de 13 februarie?". Răspunsul la ultimele întrebări este acelaşi: NU.

Nu se schimbă mai nimic din data de 13 februarie 2015 atunci când vorbim de pariatul online. La fel ca şi acum sau ca în urmă cu o lună, un an etc PARIURILE ONLINE SUNT LA FEL. De fapt, toate jocurile de noroc online au fost şi sunt, momentan cu cântec.

pariuri-online.jpg

Putem spune că începând cu data de 13 februarie cei care pariază online pe site-uri nelicenţiate au un avantaj. În prezent pariatul online se consideră infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă. Din 13 februarie 2015 cei care pariază online (pe site-uri nelicenţiate) riscă "doar" o amendă. Deci iese din discuţie închisoarea, aşadar putem spune că este un plus. Dacă ai pariat online până acum când riscai să ajungi la închisoare, de ce n-ai face-o şi de acum încolo când riscul este reprezentat de o amendă?

Până nu apare normele la ordonanţa dată în luna decembrie niciun operator de jocuri de noroc online n-are cum să aplice pentru licenţă. În momentul în care apar normele toate site-urile vor avea o perioadă la dispoziţie pentru a aplica la licenţă. După ce o casă de pariuri va lua licenţa atunci ar putea apărea problemele, dar nici atunci probabil jucătorii n-o să aibă griji. Ne gândim că dacă agenţiile de pariuri a şi b obţin licenţa atunci acestea vor face presiuni pentru ca agenţiile x şi y să nu mai poată funcţiona în România. Asta este logic, tu dacă eşti prins de controlor în autobuz fără bilet şi primeşti amendă şi vezi că cei care controlează evită să-i dea amendă unei alte persoane care n-are bilet te revolţi. Aşa este şi aici! Aşadar doar în acel moment ar putea apărea problemele, dar toate casele de pariuri care nu vor mai accepta clienţi din România vor oferi clienţilor o perioadă pentru a-şi retrage banii din cont. Deci, nici un motiv de îngrijorare pentru jucători.

Noua legislaţie nu este gândită neapărat pentru a amenda jucătorii, ci pentru a strânge bani la buget din licenţe. Dacă tu eşti un parior care are 200 RON în cont nu te aştepta ca Statul să "sară" pe tine. Va sări, poate, doar în cazul în care ai alternative de a paria online legal şi tu o faci în continuare la agenții nelicențiate.

Dacă ai pariat online până acum chiar n-ai motive să n-o faci în continuare, până apar normele. Dacă ţi-a fost teamă să pariezi online până acum de teamă că rişti să intri la închisoare aşteaptă data de 13 februarie şi deschideţi cont la această casă de pariuri online pentru că vei risca în cel mai rău caz primirea unei amenzi. În plus poţi lua un bonus de până la 400 RON, bonus care n-ar fi exclus ca mai târziu să mai scadă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi