Ești fan al pariurilor de tipul Pauză / Final sau Scor Corect? Vezi trei promoții numai bune pentru tine!

Ești genul de parior căruia îi plac pariurile de tipul Pauză / Final sau Scor Corect? Te înțeleg perfect, cotele oferite sunt destul de mari, iar un parior inspirat poate nimeri destul de des astfel de pariuri. Dar ce ai zice dacă ai fi și acoperit în cazul în care pariurile tale sunt pierzătoare? Am descoperit la agențiile licențiate trei oferte interesante prin intermediul cărora poți primi înapoi suma pariată dacă au loc anumite evenimente în meciul pe care pariezi.

Asigurarea Unibet 90+ - Unibet (D. 2164/28.08.2015) - pariază acum!

asigurarea-90.png

Plasează un pariu pre-meci de tipul Scor corect, Pauză/Final, Primul marcator sau Ultimul marcator pe un meci din Anglia Premier League, Spania La Liga sau Liga Campionilor, iar dacă pariul este pierzător vei primi suma pariată înapoi cu condiția să se marcheze un gol după minutul 90 (nu sunt luate în considerare reprize de prelungire sau penalty-uri). Această ofertă este valabilă doar pentru pariurile puse pe o miză nu mai mică de 25RON și nu mai mare de 200RON. Dacă ai pus un bilet la pariuri cu mai multe meciuri, iar pe acesta se află și un pariu eligibil pentru oferta prezentată mai sus, atunci respectiva selecție va primi cotă de 1.00.

Mai multe informații despre această promoție poți găsi aici: https://pariurix.com/asigurarea-unibet-90-se-intoarce.html

 

Miză înapoi la 0:0 - Betano (D. 3311/ 18.12.2015) - pariază acum!

bonus-betano.png

Plasează un pariu single pre-meci de tipul Pauză / Final sau Scor Corect la Betano, iar dacă pariul tău este pierzător vei primi miza înapoi integral. Vrei să știi care este partea tare? Că nu mai este nimic altceva de spus. Nu există tot felul de condiții atașate. Astfel promoția este valabilă la orice meci de fotbal, iar banii înapoiați nu sunt supuși vreunei condiții de rulaj. Nu contează nici suma pariată, și nimic altceva!

Află mai multe informații despre ofertaBonus Betano : Miza înapoi la 0-0”!

 

Miză înapoi la 0:0 - Winmasters (D.1278 /29.06.2016) - pariază acum!

bonus-winmasters.jpg

Winmasters are o promoție asemănătoare cu cea de la Betano, doar că aceasta are atașată mai multe condiții. Pariurile pierzătoare de tipul Scor Corect, Pauză/Final sau Scor Corect la Pauză/Final vor fi rambursate integral dacă meciul respectiv se termină 0:0, dar oferta este valabilă doar pentru următoarele competiții: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Liga 1, Liga Campionilor și Europa League. Prin cadrul acestei promoții poți fi rambursat cu maxim 1200RON, iar banii sunt creditați pe cont în maxim 24 de ore din momentul în care pariul a fost decis.

Mai știi și tu vreo promoție oferită pe pariurile de tipul Pauză / Final sau Scor Corect? Dacă da, nu ezita să dai un reply mai jos pentru ca și alți pariori să știe de existența ei!

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!