Este obligatoriu să citim regulamentele caselor de pariuri online?

Află de la PariuriX de ce este bine să citești regulamentele caselor de pariuri online!  Indiferent dacă ne plasăm pariurile la o agenţie de pariuri offline sau online trebuie să recunoaştem că aproape oricând ne putem confrunta cu fel de fel de probleme. Sistemele nu sunt perfecte, şi în cazul în care nu cunoaştem cum funcţionează şi care sunt regulile agenţiilor odată plasat biletul în necunoştinţă de cauză am pierdut din start. Dintre toţi pariorii aproape 80-90% uită să facă ceea ce este cel mai important înainte de a plasa un bilet, indiferent dacă acesta este offline sau online.

Click aici pentru a paria online la agenţia preferată de pariorii români!

este-obligatoriu-sa-citim-regulamentele-caselor-de-pariuri-online.jpg

Ai grijă, casele de pariuri își iau măsuri de protecție!

După cum bine ştiţi, orice agenţie de pariuri, indiferent de natura ei, este obligată prin lege să afişeze regulamentul de funcţionare, termenii şi condiţiile pentru plasarea pronosticurilor în interiorul lui, în anumite rubrici sau secţiuni în cazul caselor de pariuri online.

În cazul în care un parior a jucat un bilet la o casă de pariuri unde n-a luat la cunoştinţă toate regulile şi condiţiile stipulate de regulamentul acelei case, agenţia nu poate fi sancţionată în vreun fel, atât timp cât regulamentul era afişat. Aveţi mare grijă atunci când vă gândiţi să plasaţi pronosticuri la casele de pariuri al căror regulament de funcţionare nu-l cunoaşteţi pentru că în cazul în care veţi întâmpina o problemă care era descrisă şi specificată în regulament nimeni n-o să vă poată ajuta.

Pentru a nu întâmpina fel de fel de situaţii neplăcute la ridicarea câştigurilor sau alte probleme este de preferat ca înainte să plasaţi un bilet la o casă de pariuri să luaţi la cunoştinţă regulamentul de funcţionare al acesteia.

 

De ce să citești regulamentul agenției la care joci?

Ar fi indicat şi ideal în acelaşi timp dacă aţi face acest lucru deoarece mereu pot apărea fel de fel de probleme, iar aceasta este singura modalitate de a vă feri de ele. Vă vom oferi un exemplu banal, cu care mulţi pariori încă se mai confruntă şi în prezent: înainte să faceţi o depunere în contul de la o agenţie online este bine să citiţi regulamentul şi să vă interesaţi în legătură cu metodele de retragere pentru că sunt situaţii în care unele agenţii permit numai depozitarea, nu şi retragerea cu un anumit card. Aşadar puteţi să depozitaţi o sumă foarte mare în cont, iar apoi să nu reuşiţi să retrageţi vreun ban prin acea metodă cu care aţi depus.

Citirea regulamentelor este singura şansă de a afla toate taxele şi comisioanele pe care agenţiile de pariuri le percep. Indiferent că este vorba de retrageri, de depuneri sau alte lucruri, veţi fi la curent cu aceste informaţii şi nu veţi face paşi greşiti. Citiţi regulamentele pentru a fi mereu la curent cu metodele de aplicare a unor tipuri noi de pariuri. Anumite tipuri de pariuri se aplică diferit de la o agenţie de pariuri la alta. Interesaţi-vă de toate aceste lucruri pentru că altfel puteţi pierde bani.

Click aici pentru a paria online la agenţia preferată de pariorii români!

Dacă veţi fi interesat de regulamentul unei case de pariuri veţi afla şi dacă aceasta percepe anumite impozite din câştiguri şi dacă da veţi afla şi care este valoarea acestora. N-are rost să plasaţi un bilet la o agenţie de pariuri, să fie câştigător şi de abia apoi să realizaţi că de fapt câştigul real este altul. Informaţi-vă din timp! În cazul în care descoperiţi neregularităţi în regulamentul de funcţionare al unei case de pariuri tot ce puteţi face este să sesizaţi acest lucru organelor abilitate şi între timp căutaţi altă casă de pariuri.

Avantajul citirii regulamentului unei case de pariuri este unul enorm, ce vă poate scăpa de anumite neplăceri şi situaţii delicate, în care cu siguranţă n-aţi dori să fiţi implicat. Pe lângă toate aceste lucruri trebuie să ştiţi că citirea regulamentelor agenţiilor de pariuri este de datoria fiecărui parior, încât dacă sunteţi un parior profesionist nici măcar n-ar trebui să vă gândiţi dacă are rost să citiţi regulamentul. Sfatul nostru general este să vă informaţi mereu în legătură cu absolut orice pas doriţi să efectuaţi, pentru a nu întâmpina niciodată probleme.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive