ESPN face o ofertă de $500M pentru achiziționarea drepturilor de televizare a unei competiții de eSports! Vezi ce înseamnă asta pentru pariori!

În urmă cu mai puțin de o săptămână am venit cu un articol în care vorbeam de progresul sporturilor electronice și ce înseamnă asta pentru pariori, despre apariția WESA (o organizație eSports similară cu UEFA / FIFA la fotbal) și de faptul că statul Nevada se pregătește să reglementeze piața de pariuri pe eSports.

Astăzi venim cu o știre mult mai importantă decât toate cele menționate anterior, și care poate duce la o creștere bruscă în popularitate a sporturilor electronice și a banilor care se învârt în acest domeniu. Calvinayre.com ne anunță că ESPN ar fi făcut o ofertă de 500 de milioane de dolari celor de la Riot Games pentru a achiziționa drepturile de televizare a ”League of Legends Championship Series” (LCS), cea mai mare competiție de League of Legends din lume.

espn.jpg

Nu este foarte clar în acest moment pe ce perioadă de timp ar fi valabilă înțelegerea și care sunt termenii exacți, dar în orice caz concretizarea ei ar însemna un pas extrem de important în progresul jocurilor electronice, mai ales că s-ar crea un precedent iar drepturile de televizare a competițiilor principale de la alte jocuri precum DOTA2 sau Counter-Strike Global Offensive ar putea fi vândute și ele cu sume similare în viitorul apropiat.

De asemenea, eSports ar deveni peste noapte mult mai popular decât era, iar astfel cu siguranță și casele de pariuri le-ar acorda mai multă atenție. Dacă momentan încă sunt destule agenții care nu oferă pariuri pe competițiile de la aceste jocuri, acoperă puține meciuri sau oferă destul de puține opțiuni de pariere, cu siguranță acest lucru se va schimba destul de mult într-un viitor nu foarte îndepărtat. 

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi