Plasează la o cotă de 10.00 primul pariu 1x2 pe Espanyol vs Real Madrid!

Avem etapă intermediară în Spania La Liga, iar primul meci al rundei a 26-a este Espanyol vs Real Madrid (27 februarie, ora 21:00)! Această casă de pariuri online îți oferă posibilitatea de a plasa primul pariu 1x2 pe acest meci la o cotă mărită de 10.00, cu condiția să nu ai deja un cont și să te înregistrezi prin intermediul link-urilor speciale din articol! Deci oferta este valabilă doar pentru clienții noi. Însă mai am o veste bună - în cazul în care pariul de calificare este pierzător, vei primi înapoi dublul sumei pariate, deci chiar nu ai ce pierde!

Deschide cont și pariază pe Espanyol vs Real Madrid!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

  1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”COTA10
  2. Pariază un pariu de tipul Câștigător Meci - 1x2 pe meciul Espanyol vs Real Madrid de marți, 27 februarie 2018, ora 21:00. O miză maximă de 50RON este luată în considerare în cadrul acestei promoții.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia din cele două scenarii de mai jos.​

 

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai plasat un pariu de 50RON pe victoria ”galacticilor” la o cotă normală de 1.50. Dacă pariul iese, atunci primești ca fonduri reale suma de 75RON (50 * 1.50) și ca fonduri EXTRA 425RON (50 * 10 - 75). Vei avea de rulat suma de 1,700RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Pariul nu iese

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de fonduri extra 100RON și ai de rulat 600RON.

 

Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Condițiile de rulaj aferente sumei suplimentare (indiferent dacă pariul este câștigător sau pierzător) trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile de la creditare.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente ofertei.

Deschide cont și pariază pe Espanyol vs Real Madrid!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi