ESG Mykonos - sătul de surprizele din sporturile mari? Azi vorbim de o competiție de eSports!

Pariurile pe eSports sunt din ce în ce mai populare în rândul pariorilor, iar de aceea astăzi vreau să vorbim un pic despre un turneu de Counter-Strike: Global Offensive ce va avea loc între 7 și 10 septembrie 2017 în Mykonos, una dintre cele mai frumoase insule din Grecia. Este vorba de ESG Mykonos 2017, turneu ce va alinia 8 dintre cele mai bune echipe din lume și care are fonduri totale de premiere de 200,000€.  Află totul despre eSports - noua atracție a pariorilor!


Formatul competiției

Echipele vor fi împărțite în 2 grupe de câte 4, dar nu joacă fiecare cu fiecare așa cum ești obișnuit în alte sporturi, sistemul fiind ceva mai complicat. În fiecare grupă au loc întâi 2 meciuri BO1, iar câștigătoarele lor se întâlnesc într-un nou meci BO1 (să o numim finala mare a grupei) din care învingătoarea își asigură locul 1 în grupă și accesul în semifinale. Pierzătoarele primelor 2 meciuri joacă între ele în format BO3, învingătoarea dintre acestea întâlnind-o tot în format BO3 pe pierzătoarea finalei mari a grupei - cea care câștigă termină grupa pe poziția secundă și merge mai departe.

Ocupanta primului loc în fiecare grupă va întâlni în semifinale pe ocupanta locului secund din cealaltă grupă într-un meci BO3, iar cele două câștigătoare vor juca marea finală în format BO5.

Betano.ro, o agenție recunoscută pentru faptul că pune accent și pe sporturi secundare sau de nișă, oferă pariuri pe fiecare meci în parte. Poți paria atât pe câștigătorul meciului, cât și pe victorii la handicap. Odată cu începerea meciurilor BO3 poate vom avea și pariuri pe fiecare hartă în parte, sau poate chiar și pe alte opțiuni (scor corect, handicap hărți, handicap fiecare hartă în parte), dar asta rămâne de văzut. Știu că în trecut agenția a oferit așa ceva.

Pariază acum la Betano pe meciurile de la ESG Mykonos! 

BO1 = Best of One (cel mai bun dintr-o singură hartă), BO3 = Best of Three (cel mai bun din 3 hărți), BO5 = Best of Five (cel mai bun din 5 hărți)

 

Echipe favorite la trofeu și cote la pariuri sportive

Am fost plăcut surprins să văd că Betano.ro oferă o gamă largă de pariuri ante-post, prin care poți paria pe câștigătorul trofeului, pe echipele care vor ajunge în finală, pe regiunea care va da echipa campioană (Europa sau America de Nord), dar și pe jucătorul cu cei mai mulți fragi (kills) sau headshot-uri. Dar hai să vorbim pe scurt și despre principalele 3 echipe favorite la pariuri.


SK Gaming @ 2.00 - pariază acum

Echipa braziliană cotată încă numărul 1 mondial este considerată ca fiind mare favorită, deși s-a oprit în faza sferturilor de finală la major-ul PGL Cracovia din iulie (unul dintre cele mai importante două turnee disputate anul acesta), și nu a confirmat nici la Dreamhack Masters Malmo încheiat în urmă cu 2 zile, unde de asemea a fost eliminată în sferturi. Chiar și așa, rămâne o echipă care poate oricând să câștige un turneu important.


Gambit eSports @ 5.50 - pariază acum

O cotă destul de bună ținând cont că vorbim de campioana de la Cracovia, deși este drept că acel succes a fost o surpriză destul de mare. A pierdut duminica trecută semifinala cu North de la Malmo, semn că nu e de nebătut. 


Virtus Pro @ 9.00 - pariază acum

Experimentata echipă poloneză are o istorie bogată în spate, dar trebuie să fii precaut cu pariurile pe aceasta deoarece rezultatele ei din acest an au fost foarte oscilante: locuri 2, respectiv 3 la cele două turnee Major din 2017 și campioană la Dreamhack Las Vegas, dar și clasări pe ultimele locuri la turnee medii și mari, printre care și turneul de săptămâna trecută de la Malmo.

Toate meciurile de la ESG Mykonos pot fi urmărite live video gratuit pe platforma twitch.tv, iar informații complete despre competiție / echipe / rezultate pot fi găsite pe hltv.org.

Accesează întreaga ofertă antepost pe ESG Mykonos și pariază pe câștigătoare, finaliste, top fragger și multe altele!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!