Share

Pont Escobedo - Vanni. Italianul are un bilant foarte slab pe iarba

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Admin

17 Iun 2017 11:10 500 0
Logo Ernesto Escobedo
Logo Luca Vanni
Ernesto Escobedo
Luca Vanni
VS
13:30 17 Iunie 2017
ATP Halle Calificari

Analiză și informații pentru Ernesto Escobedo v Luca Vanni

Ernesto Escobedo este un talentat jucator de 20 de ani care a scos capul in lumea buna a tenisului in urma cu 12 luni. Venit din turnee de tip Challenger, sportivul cu origini mexicane a inceput sa impresioneze pe iarba, suprafata pe care se simte foarte bine: a castigat nu mai putin de 7 partide in 2016. In luna aprilie si-a stabilit si cea mai buna performanta la un turneu ATP, dupa calificarea in semifinalele de la Houston, pe zgura, suprafata pe care avea cele mai putine sperante sa faca ceva, dupa cum a si declarat Ernesto. 48 de victorii la toate intrecerile la care a luat parte anul trecut + 21 in acest sezon, ele l-au ajutat sa urce pe locul 77 in lume. Jucator care se bazeaza pe un serviciu puternic, foarte eficient pe iarba, Escobedo nu sta la cutie - ataca des cu forehandul si isi selecteaza bine momentele in care avanseaza la fileu. 

Luca Vanni a ajuns la 32 de ani si, in afara catorva turnee bune pe zgura, nu a impresionat intr-un deceniu si jumatate petrecut in circuit. Se prezinta in circuitul pe iarba intr-o forma foarte slaba: a pierdut 9 din ultimele 10 meciuri jucate, iar acestea nu au fost nici macar pe tabloul principal al unui turneu ATP (doar calificari si competitii Challenger). Clasat pe locul 119 ATP, italianul sta extrem de prost pe iarba: in intrega cariera a castigat doar doua (!!!) meciuri. Cel mai recent succes pe iarba a venit in 2015, in calificari la Wimbledon, in fata lui Konstantin Kravchuk, un rus pe care Marius Copil l-a invins la pas in aceasta saptamana, la Nottingham. 

Pont recomandat Ernesto Escobedo VS Luca Vanni

Ernesto Escobedo a jucat si in aceasta saptamana pe iarba, la Hertogenbosch, a castigat un meci (cu Jason Jung 6-4 6-2), iar apoi a pierdut cu Aljaz Bedene (3-6 4-6), un jucator aflat intr-o forma de zile mari, cu peste 20 de victorii obtinute din aprilie incoace. Escobedo are un joc mult mai bine calibrat pentru iarba in comparatie cu Vanni, care a fost dintotdeauna un "zgurar" de meserie. Fara succes pe iarba de doi ani de zile, Luca nu simte saritura mingii pe aceasta suprafata. Cu un procentaj bun pe primul serviciu, Ernesto nu va avea probleme in propriile game-uri, iar pe retur vor veni cu siguranta multe oportunitati.

Pont pariuri: Ernesto Escobedo

Miza: 10/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

41

Castigate:

30

Pierdute:

10

Anulate:

1

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici