Episoade stranii cu Vasile Miriuță după înfrângerea lui Dinamo cu CFR

Vasile Miriuță a avut o zi ciudată rău după înfrângerea în fața CFR-ului. Dacă ar fi fost superstițios, tehnicianul ar fi considerat tot ce s-a întâmplat un semn vizibil de pe Pluto că șefii îl vor dus de la Dinamo. 


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Miriuță nu se odihnise prea bine în noaptea de după meci. Mai întâi visase că intrase în gura mare a lui Cornel Dinu, care încerca să îl mănânce. Apoi, spre dimineață, i se arătase în vis Răzvan Burleanu, care îl întreba dacă ar fi interesat să îi ia locul lui Contra la naționala Ungariei. 

Lătratul ceasului deșteptător l-a găsit pe antrenor într-o mare dilemă, cu mâna la inimă, intonând „Deșteaptă-te române” în maghiară. S-a ridicat din pat, și-a pus papucii de pluș în formă de căței și s-a dus să se spele pe dinți. Straniu, de pe periuță dispăruse inscripția „FCD”.  

Au urmat alte episoade ciudate și foarte ciudate. Prosport a relatat că lui Vasile Miriuță i-a dispărut mașina de serviciu. "Am vrut să plec cu maşina, dar nu mai era în faţa hotelului. M-am gândit că am uitat locul de parcare, am vrut să sun la poliţie. Am căutat-o patru ore și nimic!”, a povestit chiar tehnicianul. De ce nu a sunat? Pentru că a dus mâna în buzunar după telefonul inteligent dat de club și a constatat că acesta se transformase într-o „cărămidă” ca acelea de la începutul anilor 2000.

După ce a aflat pe surse că mașina era dusă pentru revizie de un angajat oarecare al clubului, Miriuță s-a dus liniștit să ia micul dejun. Întâmplător, masa la care stătea de obicei fusese mutată din restaurant pe holul de la intrare, foarte aproape de ieșire. „I-am spus domnului Miriuță și de mașină, și de masă, dar a uitat. Masa a făcut picioare”, a declarat Alexandru David, președintele lui Dinamo, care, de altfel, și-a asumat 99% din vina pentru rezultatele echipei. 

Om domol, antrenorul a depășit și această problemă și s-a gândit să treacă pe acasă înainte de a merge la antrenament. Șocul a fost imens. În locul apartamentului cu patru camere, a mai găsit doar o garsonieră. „Apartamentul a fost dus la văruit”, i-a explicat un subaltern al lui David. A fost momentul în care Miriuță s-a enervat puțin, dar s-a gândit că nu erau motive serioase ca să creadă că șefii ar vrea să scape de el.

„Am mers pe jos până la stadion. Pe drum, am trecut pe lângă un bar unde se făcea stand-up comedy. La microfon era Ioan Andone, care spunea că Dinamo trebuie să câștige toate meciurile de anul ăsta, cu Steaua, cu Craiova, cu Iașiul... Avea succes. Audiența era pe jos de râs”, a povestit Miriuță, care a trebuit să cheme un tâmplar, pentru că yala de la ușa biroului său se schimbase singură, dar și un detectiv, pentru că nu a mai găsit echipa, iar Negoiță nu a vrut să-i dea indicii. 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!