Epidemie la FCSB! Jumătate de lot, în carantină!

Epidemie la FCSB, confirmată de staff-ul medical al clubului! Cauzele sunt neidentificate în acest moment, dar se știe de la cine a plecat trista poveste.

Primul care a luat virusul nemilos a fost Alibec. Izolat de restul lotului, Denis a urmat un program strict, cu medicamente împrumutate de la Meme Stoica în momentele în care acesta își făcea somnul de frumusețe.

Tratamentul a dat și n-a dat roade. Denis e acum mult mai docil, înjură doar o dată pe meci, dar, cel mai important, dă semne că a biruit boala.

Ah, nu v-am spus de ce suferă steliștii. Denumirea științifică sună pompos, „fecesebiobacterium pieri”, dar cel mai bine a explicat-o patronul, care între timp a devenit și terapeut, pe lângă celelalte funcții pe care le ocupă în club - antrenor, manager, scouter, marketter, purtător de cuvânt, viitor jucător: „Au uitat fotbalul!”

Așadar, prima oară boala a apărut la Alibec. A uitat subit fotbalul. Stătea pe teren sau la antrenamente, acasă sau pe youtube, încerca să își amintească dacă a fost vreodată fotbalist, dar nu reușea. Nu înțelegea ce e cu el acolo, în cantonament, de ce îl bagă „anonimul ăsta” de Dică pe teren, nu știa ce trebuie să facă în momentul în care îi venea chestia aia sferică la picior. Și o dădea în mă-sa!

Apoi, virusul a trecut la Momcilovic, iar Gigi l-a lăsat acasă, pentru a nu-i expune și pe ceilalți.

Virusul este însă nemilos. L-a afectat și pe Morais, care a uitat imediat fotbalul. Se plimba pe acolo pe teren la Plzen și nu știa ce se întâmplă cu el. Prin minutul 15, a vrut să plece direct la aeroport, dar nu l-a lăsat Dică. I-a ordonat să stea pe teren, iar el e ascultător și a stat.

Mai grav e că virusul a afectat și alți fotbaliști, dar și pe Meme. Acesta din urmă le spune tuturor că nu are habar de fotbal, că trebuie să se apuce de făcut calorifere, că viața lui e la Combinatul Siderurgic. I-au dat niște pastile și s-a mai liniștit.

În aceste condiții, este foarte probabil ca meciul cu Astra să fie amânat!

Vom reveni cu amănunte imediat ce ni le vom aduce aminte!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi