Englezii angajează paznici în magazinele de pariuri. Ce i-a speriat

Un bărbat din Liverpool a dat lovitura într-o seară la păcănele. A revenit plin de încredere a doua zi, dar nici prin gând nu i-a trecut că va pierde tot ce agonisise cu o zi în urmă. În momentul în care a realizat că a pierdut toți banii a crezut că-i fuge pământul de sub picioare..

Extrem de nervos, Eric Baptista (foto: liverpoolecho.co.uk) a început să spargă totul în calea lui - de la vitrinele magazinului și până la ecranele ”mașinilor” a făcut țăndări totul, iar pagubele s-au ridicat la 36 000 lire sterline! S-a calmat cu greu, doar după intervenția polițiștilor care l-au dus la secție. 

Acuzat de distrugere, bărbatul a fost condamnat la 12 luni de închisoare cu suspendare și obligat la 150 de ore de muncă în folosul comunității. De asemenea, judecătorul Curții din Liverpool i-a impus bărbatului să nu se apropie la mai puțin de 10 metri de niciun magazin de pariuri al celor de la William Hill timp de cinci ani! 

Camerele de supraveghere au surprins imaginile cu Eric Baptista spărgând cu un ciocan ecranele televizoarelor și ale terminalelor din magazin (foto: bbc.com), în luna mai. Nu i-a fost de ajuns ce a făcut și a murdărit apoi cu vopsea pereții magazinului filmând în același timp cu telefonul mobil ”actele sale de eroism”..

La poliție, Baptista a declarat că a comis infracțiunile pentru că a pierdut o grămadă de bani și că angajații magazinului de pariuri nu au făcut nimic ca să-l convingă să plece acasă și să nu mai joace. ”Ne pare rău, dar noi nu putem influența conduita clienților”, a declarat un angajat al magazinului de pariuri unde bărbatul a distrus mai multe păcănele (foto:bbc.com) până la sosirea polițiștilor. 

Patronii magazinului unde Baptista și-a făcut ”numărul” se gândesc acum să angajeze personal de pază, pentru a preîntâmpina pe viitor astfel de ”ieșiri în decor” ale clienților. 

Mike Stephenson, avocat din oficiu, a dezvăluit că bărbatul și-a dat seama de ce a făcut în ceasul al 12-lea și că a cerut ajutorul unui psiholog. Mai mult, Eric Baptista a inițiat o acțiune pe un forum împotriva industriei jocurilor de noroc și a demarat o campanie prin care vrea să scoată în evidență problemele cu care s-ar putea confrunta cei care își pun prea multe speranțe în jocurile de noroc. 

Jucați responsabil și nu investiți mai mult de 10% din venitul lunar în jocurile de noroc! Tratați jocurile de noroc ca pe o distracție, nu se poate trăi din această activitate! Dacă întâmpinați probleme, apelați la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!