Emisunea bărbaților puternici: Pariuri fără secrete

Emisiunea e pentru voi. O facem zilnic, de luni până vineri. Împreună! Noi vă aducem în prim-plan părerile specialiștilor noștri, voi veniți cu inspirația. Noi avem experiență, am văzut mii de meciuri, poate sute de blaturi, știm cu ce se mănâncă, suntem informați și împreună putem câștiga.

O emisiune de pariuri pe internet. De fapt, o emisiune pentru pariori. Suntem mulți, suntem o adevărată comunitate și cred că, dacă ne-am aduna în Piața Universității, am putea face chiar o Revoluție, am schimba guverne. Suntem puternici, dar nu conștientizăm. Încă.

Emisiunea noastră, Pariuri fără secrete, vrea să vă ajute să câștigați bani. Constant. Nu ca până acum. Îți ieșea o dată un bilet și te lăudai o vară în fața blocului. Pe alea pierzătoare nici nu le mai aminteai. Sau încercai să le uiți. Și le uitai ca să pierzi din nou.

Acum vrem să câștigăm zilnic sau măcar o dată la două zile. Pentru că ne vom documenta, pentru că avem specialiști care lucrează în sport de peste 15 ani, pentru că avem informații, statistici, fler.

Bineînțeles că vom și pierde, nu suntem niște Mame Omide, dar măcar vom pierde ca profesioniștii, după ce studiem, muncim, citim, transpirăm.

Emisiunea e a voastră. Vă vom da Pontul zilei, dar așteptăm și de la voi nu un pont, ci mai multe. Vom face Biletul zilei, dar vă vom premia și pe voi pentru cel mai bun bilet, în fiecare zi. E de ajuns să vă spuneți părerea despre emisiune pe canalul nostru de youtube și puteți câștiga zilnic câte un freebet, prin tragere la sorți.

Vor fi și multe alte surprize. Nu trebuie să fim mereu încrâncenați, ci vom încerca să fim mai destinși, să ne și distrăm, să mai vedem și o fază haioasă și o fată frumoasă. Fiindcă suntem bărbați!

E o emisiune pentru bărbați adevărați, dar le așteptăm și pe fete în comunitatea noastră, pentru că bărbații adevărați au nevoie de femei adevărate. Dacă nu se pricep, le învățăm, dar sunt convins că se pricep. Iar fetele mai au și noroc, nu-i așa?

Începem emisiunea în scurt timp. Ponturi, bilete, riscuri, dezbateri despre subiecte care vă dor, concursuri, sfaturi din ambele părți.

Suntem o echipă și vrem să câștigăm!

Până să începem emisiunea cu adevărat suntem în teste. Ce a ieşit astăzi puteţi vedea mai jos.  Dacă aveţi sfaturi nu ezitaţi să le scrieţi în secţiunea de comentarii a acestui articol şi promitem să ţinem cont de ele.

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi