Emisiunea Pariuri fără secrete, 7 decembrie: predicții din Champions League și de la România - Rusia

Începem emisiunea de azi cu o discuție alături de Helmut Duckadam, președintele de onoare al Stelei, despre șansele celor două echipe românești, Steaua și Astra, de a se califica în primăvara europeană a Europa League.

rps0763.jpg

Steaua joacă joi la Villarreal, de la ora 18:00, și se poate califica și cu un 2-2, în timp ce Astra evoluează pe Național Arena împotriva Romei, echipă de ja calificată, și poate merge mai departe și dacă pierde acest meci!

Vedem apoi rezultatele de aseară din Liga Campionilor:

PSV – Rostov 0-0

Bayern – Atletico Madrid 1-0

Calificate: Atletico și Bayern. În EL: Rostov.

City – Celtic 1-1

Barcelona – Monchengladbach 4-0, cu o triplă a lui Turan

Barcelona și City în Champions League, Monchengladbach în EL.

Benfica – Napoil 1-2

Dinamo Kiev – Beșiktaș 6-0, turcii au jucat din min. 29 în 10 oameni și din min.56 în 9!!!

Benfica și Napoli merg mai departe în CL, Beșiktaș în EL.

Basel – Arsenal 1-4

PSG – Ludogoreț 2-2, bulgarii egalați abia în minutul 90

Arsenal și PSG în CL, Ludogoreț în EL.

Pentru că naționala feminină de handbal înfruntă în această seară Rusia la turneul final al CE din Suedia, începem predicțiile noastre de azi cu analiza acestei partide, o analiză realizată de la fața locului de specialistul nostru Marius Huțu, jurnalist Prosport, .

Starea de încredere pe care am resimțit-o în tabăra tricoloră înaintea partidei cu Rusia ne face să afirmăn că România este pregătită să facă un meci mare. Apărarea a început să funcționeze și poate bloca cele mai periculoase jucătoare de atac din tabăra adversă, pe Dmitrieva și Vyakireva.

Rusia dispune de un prim ”7” competitiv, însă nu mai are aceeași bancă de rezerve ca la Jocurile Olimpice, pentru că Trefilov a renunțat la mai multe handbaliste cu experiență. În plus, dacă ar fi să urmărim traseul Cristinei Neagu de la ultimele turnee finale, ea a început mai greu, dar, când și-a intrat în mână, a fost greu de oprit.

Continuăm cu predicții din Liga Campionilor ale specialiștilor noștri:

Ionuț Angheluță ne propune confruntarea dintre Real Madrid și Dortmund. Real este o echipă care primește gol aproape meci de meci și care este obligată acum să atace, având doar varianta victoriei pentru primul loc. Dortmund este periculoasă, o echipă care marchează în fiecare joc.

Răzvan Codorean ne vorbește despre Leicester – Porto, iar George Trandafirescu are opinia lui despre Clube Brugge – Copenhaga.

Și, ca să mai ieșim un pic din atmosfera de Champions League, Laurențiu Gabriel a găsit un meci din Italia Lega Pro, Grupa B: Bassano – Forli.

Când portarul nu te scoate, cum se zice, e foarte posibil să pierzi meciul. Dar când acesta face și o gafă de gâgă, moralul lui și al coechipeirilor scade considerabil. Urmărim la Faza zilei un Top 10 al marilor greșeli de portar. Sincer, deși le vezi cu ochii tăi, parcă tot nu îți vine să crezi că așa ceva chiar se întâmplă într-un meci de fotbal.

Nu uitați de Cota 2, pe care o puteți găsi exclusiv în emisune. Pentru astazi, Răzvan Codorean ne propune o combinație dintre un meci din UCL si unul din hochei.

La Chestiunea zilei, vorbim despre marea eroare pe care o fac cei mai mulți pariori de a juca la recuperare după ce au pierdut mai multe pariuri la rând.

Emisiunea e mai jos. Ne-ați ajuta dacă ați da un share!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi