Emisiunea Pariuri fără secrete, 24 octombrie: Cota 2 din Suedia, pont la Astra și la meciul lui Lucescu

Cel mai important eveniment al weekendului, pe care îl comentăm și în emisiunea noastră, a fost debutul lui Ianis Hagi în Serie A, la numai 18 ani și o zi. Juniorul a fost introdus pe teren în minutul 75 al partidei Cagliari – Fiorentina și nu a părut deloc timorat în joc, încercând să intre în combinații cu mai experimentații lui colegi din echipa viola.

Surpriza zilei de ieri a fost noul pas greșit al Stelei, de această dată la Târgu Mureș, 1-1. Comentăm criza în care se află formația antrentă de Reghecampf și lipsa de soluții tehnico-tactice din jocul liderului.

fotbal-mures-steaua-011.jpg

Cota 2 de astăzi este dată de George Trandafirescu de la meciul Goteborg - AIK Stockholm, din campionatul suedez, iar Ponturile zilei vin din Liga 1 România și din Rusia (fotbal și hochei). Ionuț Angheluță ne asigură că a găsit o cotă bună pe jocul FC Botoșani – Astra Giurgiu, în timp ce Dan Ștefănescu e convins de forța de atac a lui Zenit, echipa antrenată de Mircea Lucescu. Răzvan Codorean ne propune partida de hochei dintre Ryazan și Saratov, din VHL, care începe la ora 19:00.

La Faza zilei, vedeți câțiva dintre cei mai nebuni portari ai planetei. Trebuie să fii tare de înger ca antrenor, dar și ca fan înfocat, să vezi așa ceva în momente în care scorul e echilibrat și mai sunt minute bune de jucat. Dar astfel de acțiuni nebunești au un farmec aparte pentru un spectator neutru.

Am reamintit la Chestiunea zilei desptre precizările ONJN cu privire la închiderea conturilor de pariuri de către operatori. Întreg comunicatul îl puteți găsi pe site-ul nostru.

Nu uitați să distribuiți acest video, pe care îl găsiți mai jos. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a putea continua!

Mulțumim și vizionare plăcută!

Credit foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi