Emisiunea Pariuri fără secrete, 18 octombrie: Cota 2 dintr-un singur meci de Ligă și alte trei predicții din competiția bogaților

Discutăm în emisiunea de azi despre criza prin care trece Dinamo, cu o singură victorie în ultimele opt etape, dar și despre frumoasa echipă a Craiovei, probabil cea mai spectaculoasă formație din acest campionat.

rps2140.jpg

Azi avem meciuri în Liga Campionilor la fotbal, așa că trei dintre ponturile noastre sunt din această competiție, ca și Cota 2, de altfel.

Primul pont din Ligă este dat de George Trandafirescu, de la partida FC Bruge – Porto, iar al doilea este de la meciul Sporting Lisabona – Dortmund și îi aparține lui Răzvan Codorean. Predicția cu numărul trei este a lui Dan Ștefănescu, jurnalist DigiSport, care a ales confruntarea dintre Dinamo Zagreb și Sevilla.

Laurențiu Gabriel a preferat de această dată ca un singur pont să facă biletul de cotă 2, iar acesta este de la Real Madrid – Legia Varșovia, un pariu cu o cotă generoasă, pe care o găsiți la o singură agenție din România. Pentru a o descoperi, trebuie să urmăriți emisiunea noastră, pe care o aveți mai jos.

Chiar dacă beneficiem astăzi mult fotbal-spectacol, Marius Huțu, expertul nostru pe handbal și ziarist la ProSport, nu putea lipsi cu un pont din acest sport. El ne propune un pronostic pe meciul CSM București – Cetate Deva, din Liga 1 la feminin.

La Chestiunea zilei, aflați că puteți pune întrebări specialiștilor din domeniul pariurilor, care se vor reuni între 20 și 23 octombrie la Conferința Afiliaților de la Berlin. Site-ul nostru va avea reprezentanți la acest eveniment și va transmite întrebările voastre.

La Faza zilei, vă puteți destinde un pic cu un video care prezintă câteva căzături spectaculoase.

În emisiune, aflați și unde puteți paria pe victoria Stelei cu Zurich, în Europa League, la o cotă de 7!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi