Emisiunea Pariuri fără secrete, 1 noiembrie 2016: Predicții din Champions League, tenis și hochei

În emisiunea de azi, vorbim mai întâi despre scandalul de la Viitorul – Voluntari, în care actorul principal a fost fluierașul Istvan Kovacs. Dacă îi aduci în starea aia pe jucătorii unei echipe, înseamnă că ai și tu, ca arbitru, partea ta de vină. Când ești atât de rigid, că asta nu se mai poate numi intranisgență, ci lipsă de diplomație, atunci pățești ce-a pățit Kovacs și strici și un meci acceptabil până atunci. Jucătorii trebuie să aibă decență, să nu înjure sau să se manifeste ca la piață, dar arbitrii trebuie să știe să îi calmeze.

img4430.jpg

Vă prezentăm apoi programul meciurilor de azi din fotbalul adevărat de Liga Campionilor, capul de afiș fiind Barcelona – Manchester City, în care Guardiola vrea revanșa, după ce a fost umilit în tur chiar pe stadionul unde a cunoscut gloria și ca jucător, și ca antrenor: 0-4!

Vedeți în emisiune și un bilet de zile mari, cu 12 pariuri, toate pe meciuri disputate duminică, 30 octombrie, o cotă totală de 96,87, o miză de 100 de lei și 9868 de lei câștigați!

Ponturile zilei de azi sunt din Champions League (3), din tenis și hochei. George Trandafirescu ne propune meciul Beșiktaș – Napoli. Înfrângerea din etapa trecută de acasă cu Beșiktaș a cam anulat avansul lui Napoli, așa că aceasta e nevoită să recupereze. Dorinţa de revanşă e clară, va fi un meci fără compromisuri, în care se va juca probabil cu garda jos.

Laurențiu Gabriel analizează confruntarea dintre Basel și PSG. Formația franceză luptă cu Arsenal pentru supremația grupei A. PSG a convins în deplasările europene atunci când n-a întâlnit echipe puternice: în ultimele 6 partide externe din Liga Campionlor, a obținut patru victorii, pierzând doar la Real Madrid și la Manchester City.

Dan Ștefănescu ne propune meciul serii, City – Barcelona. Formația catalană și-a asigurat și calificarea, și prima poziție în grupă dupa succesul categoric de pe Camp Nou. A fost o victorie clară, dar care nu reflectă în totalitate ce s-a întâmplat pe teren. Manchester City s-a aflat în multe momente peste Barcelona, care a reușit să se desprindă abia în superioritate numerică și pe fondul unor mari erori în defensiva echipei lui Guardiola. City nu are probleme de lot, spre deosebire de Barca, care nu se poate baza în defensivă pe Pique și Jordi Alba.

V-am obișnuit deja cu predicțiile dn hochei, de la Răzvan Codorean: de data aceasta, mergem în Suedia Allsvenskan, la jocul Tingsryds – Bjorkloven. Gazdele de azi au cedat o singură întâlnire acasă în acest sezon, pe care l-au început excelent, izbutind să ajungă pe poziția secundă.

Ultima predicție este de la Marian Cioată, bineînțeles din tenis, de la partida Herbert - Feliciano Lopez. Spaniolul este un jucător care nu se descurcă prea bine în condiţiile de hard indoor. În toată cariera sa, nu a reuşit să impresioneze pe această suprafaţă, pe care înregistrează bilanţ negativ, 65 victorii şi 77 înfrângeri. Stângaciul iberic se bazează mult pe serva sa, de obicei nu excelează la retur, mai ales în debutul meciurilor. Herbert are o gamă variată de servicii în repertoriu, alternează excelent efectele şi unghiurile, vine să închidă şi la fileu cu volee controlate.

La Faza zilei, avem cartonașe roșii, pentru că am tot vorbit în debut de Istvan Kovacs și ai noștri arbitri. Puteți vedea cum se dau cartonașe roșii prin lumea asta și ce consecințe pot avea aceste decizii, reacțiile unora dintre cei eliminați fiind complet nebunești. Vasile Maftei e mic copil.

La Chestiunea zilei, vă informăm despre noul forum de discuții al site-ului nostru, pariurix.com, care s-a modificat ieri, sperăm noi în bine. Dacă vă place, vă invităm să rămâneți acolo ca să discutăm despre tot ce vă interesează din domeniul pariurilor. Așteptăm reacțiile voastre despre noul format, iar dacă aveți idei de îmbunătățire, nu ezitați să ni le spuneți!

Emisiunea e mai jos, noi vă dorim vizionare plăcută și nu uitați să dați un share!

Credit foto: Ștefan Ciocan / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi