Emisiunea de azi, 10 noiembrie: Trump, Hagi, trei predicții și un full bet care expiră la ora 23:59!

Emisiune de sută la sută ieri, toate cele cinci predicții prezentate fiind câștigătoare:

1. Wycombe – Coventry - ambele marchează, a fost 2-4 (Laurențiu Gabriel);

2. Tenis, Marian Cioată: Victorie De Minaur cu Moutet, 2-0 la seturi, 6-1, 6-3;

3. Hochei, Razvan Codorean, din Rusia, VHL; victorie Kurhan cu Himik, a fost 2-1;

4. Handbal, Marius Huțu +3,5 "U" Cluj cu Brăila, a bătut Clujul la scor, 30-18, o cotă de 1,85;

5. Și baschet, de la George Trandafirescu, -2,5 Bayern la Buducnost, a învins Bayern la scor, 68-44.

Emisiunea de azi o începem cu reacțiile unor mari sportivi la alegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA. Unii, destul de importanți, au comentat negativ. "Hai să punem toţi idioţii la conducerea lumii şi să aşteptăm să vedem ce se întâmplă. O lume tristă”, a scris pe twitter Vincent Company, starul lui City și al naționalei Belgiei. Nu-mi vine să cred ce văd! Este jenant ce se întâmplă", a postat şi Jan Vertonghen de la Tottenham pe contul său de twitter.

nbc-fires-donald-trump-after-he-calls-mexicans-rapists-and-drug-runners.jpg

Unii dintre sportivii de peste Ocean s-au arătat îngrijorați: "Petrecerea s-a terminat!", a scris Leger Douazable, jucător în NFL, la Buffalo. "Chiar sunt speriat!", a postat şi Jamal Crawford, jucător în NBA la LA Clippers.

Primul pont al zilei de azi este de la Răzvan Codorean, din hochei, Rusia, VHL: Karaganda – Almetyevsk. Karaganda este neînvinsă pe propria arenă și are un singur meci câștigat după prelungiri. Oaspeții sunt însă și ei în formă si pun probleme inclusiv în deplasare, iar pentru Karaganda s-au dovedit, de multe ori, o nucă tare.

Marius Huțu e prezent și în ediția de azi, cu o predicție din handbal, din Liga 1 la masculin, Dinamo București – HC Odorhei. Cele două formații și-au reîncărcat bateriile după pauza competițională de două săptămâni. Dinamo este probabil beneficiara acestei întreruperi, în condițiile în care a avut în primele două luni un program foarte încărcat, cu meciuri din 3 în 3 zile, starea de oboseala fiind reflectată în ultimele jocuri și în rezultatele finale. Cu un suflu nou, campioana reia bătălia pentru locul 1, în care este înscrisă și HC Odorhei.

Avem și tenis astăzi, de la Marian Cioată: Edouard Roger-Vasselin - Kenny de Schepper. Cei doi francezi s-au mai întâlnit de două ori, iar de fiecare dată s a impus Vasselin cu 2-0 la seturi. Sunt doi jucători foarte înalți, de Schepper are chiar peste doi metri! Ambii servesc foarte bine și returnează modest, detalii decisive pentru un meci pe ciment, în sală, unde mingea este foarte rapidă.

La faza zilei, vedem un filmuleț cu marele Gheorghe Hagi, din perioada în care acesta ne încânta la națională și la echipele de club la care a evoluat. Mâine jucăm cu Polonia și ne gândim câtă nevoie avem de un fotbalist decisiv, care să dribleze, să tragă la poartă, să dea o pasă decisvă. Poate că acesta va fi Stanciu!

La Chestiunea zilei, vorbim despre oferta exclusivă PariuriX la agenția Betano, de care mai puteți beneficia până în această noapte la ora 23:59. Vedeți amănunte în emisiunea încărcată mai jos.

Dacă vreți să ne ajutați să o producem în continuare, distribuiți-o pe rețelele de socializare!

Credit foto: businessinsider.com

 

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi