Emisiune 20 octombrie: previziunile lui Duckadam pentru meciurile Stelei și Astrei, Cota 2 și alte 5 ponturi

Emisiunea de azi debutează cu opiniile lui Helmut Duckadam, președintele de onoare al Stelei, despre meciurile echipelor românești în cupele europene, care se vor disputa în această seară: Steaua – Zurich, de la ora 20:00, și Victoria Plzen – Astra Giurgiu, de la ora 22:05.

rps3025.jpg

Duckadam vorbește și despre impotența ofensivă a roș-albaștrilor, dar și despre situația celor de la Astra, club pe care îl consideră aproape în colaps financiar și cu șanse reduse de redresare.

Continuăm cu două ponturi din Europa League: Salzburg – Nice, dat de George Trandafirescu, și Manchester United – Fenerbahce, oferit de specialistul nostru Ionuț Angheluță.

Avem și trei predicții din alte sporturi în ediția de azi: una din handbal, de la Marius Huțu, pentru partida HC Vaslui – HC Odorhei, din Liga 1 la masculin, una din hochei, de la meciul Loko - Krasnaya Armya (Rusia, MHL), oferită de Răzvan Codorean, și una din tenis, de la Marian Cioată, Svetlana Kuznețova – Timea Babos, din cadrul turneului feminin de la Moscova.

Cota 2 este alcătuită de Laurențiu Gabriel din două jocuri din Europa League, Plzen – Astra și Feyenoord – Zoria Luhansk.

La Faza zilei, v-am pregătit un montaj cu fete care jonglează cu mingea mai ceva ca Messi și Neymar. Merită să accesați emisiunea mai jos și, după ce analizați ponturile, vă clătiți ochii cu domnișoarele îndrăgostite de balonul de fotbal.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi