Emisiune 15 decembrie: Cota 2 merge pe profit zi de zi, pronosticurile lui Duckadam și opinie despre România - Danemarca

Începem emisiunea de azi cu invitatul nostru special, Helmut Duckadam, cu care vorbim mai întâi despre marea surpriză de aseară, eliminarea Stelei din optimile Cupei României de o echipă din eșalonul doi, CS Mioveni.

Analizăm apoi, tot cu președintele de onoare al Stelei, etapa a 21-a din Liga 1, care va începe mâine și se va termina luni, ultima rundă care se joacă în 2016.

Continuăm emisiunea cu un comentariu despre eșecul de ieri al României, 17-21, cu Danemarca, un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele Campionatului European, după o evoluție sub nivelul celor de până acum, în care fetelor noastre nu le-a ieșit mai nimic.

Nu am mai avut nici poartă și, cel mai important, Cristina Neagu a fost de nerecunoscut, doar trei goluri marcate, multe ratări, multe pase greșite. Și, când nu joacă Neagu măcar aproape de potențialul său maxim, naționala noastră e departe de nivelul unei echipe de top.

La noi s-a simțit oboseala meciurilor jucate la două zile, ba chair la o zi, cum a fost cel decisiv, de aseară. Danezele au fost fresh, deși evoluaseă mai târziu decât noi cu o seară înainte și terminaseră meciul cu Rusia aproape de miezul nopții.

La pozitiv – rămân partidele entuziasmante cu Rusia și Ungaria, în care tricolorele au arătat ca o adevărată echipă și în care Cristina Neagu a fost excepțională.

Avem antrenor de mare calitate, avem câteva fete extrem de valoroase, trebuie să ajungem și noi la o medalie de aur la o competiție majoră, European, Mondial sau Jocuri Olimpice. E păcat să nu o obținem, atâta vreme cât pentru România evoluează cea mai bună jucătoare din lume.

Rubrica Ponturile zilei o începem cu predicția lui Florin Caramavrov pentru partida Gaz Metan - Dinamo, care se joacă azi în optimile Cupei României. Ambele sunt echipe ofensive, cu jucători de atac rapizi și eficienți. Dinamo vrea revanșa după acel 0-4 din campionat, încasat pe terenul din Mediaș, unde diferența în joc nu a fost atât de mare pe cât o arată scorul. Andone e sub presiune și are nevoie de acest succes pentru a se reabilita.

Ionuț Angheluță analizează un alt meci de Cupă de azi, Viitorul - Pandurii. Echipa din Târgu Jiu va folosi mulți juniori care nu au mai evoluat în Liga 1. Viitorul, cu multe rezerve, a câștigat cu 4-0 în turul anterior, cu FC Balotești, o formație de liga a doua care a jucat cu mulți titulari. Printre cei care vor intra azi din primul minut la Viitorul se vor regăsi Iancu, Purece, Carp sau Cicaldău, fotbaliști care vor căuta să-l impresioneze pe Hagi și să prindă un loc în primul 11 în campionat.

George Trandafirescu ne propune meciul Coventry - Sheffield, două echipe aflate spre polii opuși ai clasamentului. Gazdele sunt la retrogradare și vin după patru înfrângeri consecutive, în timp ce oaspeții sunt candidați la promovarea directă, asigurată de primele două poziții ale clasamentului.

Încheiem rubrica de predicții cu cea dată de Răzvan Codorean la un meci din EuroHockey Tour: Suedia – Rusia, unde ambele combatante mizează pe jucătorii din întrecerile din Europa, însă, pentru că antrenorii își doresc să vadă la lucru oamenii susceptibili să evolueze la Mondiale, în alcătuirea liniilor avem și o mulțime de experimente.

La Faza zilei vorbim și vedem băieții răi din fotbalul mondial. Sunt duri, intră ca tancul în adversari, protestează mult, își ies din pepeni, cum se spune, nu se pot stăpâni deseori, provoacă, se ceartă cu arbitrii, fac gesturi ieșite din comun, iau cartonașe roșii destul de des.

Cota 2 a fost si ieri câștigatoare, Newcastle impunându-se in jocul cu Wigan din Championship cu 2-0. Pentru astăzi, Răzvan Codorean a ales doua confruntări din hochei: Finlanda - Cehia și Polonia - Coreea de Sud, ale căror predicții le vedeți exclusiv în emisiunea de mai jos.

Puteți vedea emisiunea dacă dați click aici:

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi