Elvetia Super League - Statistica pronosticurilor

In Elvetia Super League s-au jucat din acest campionat 121 de partide, in care s-au marcat exact 300 de goluri, adica o medie de 2.48 goluri per meci. In 43% din partidele disputate in sezonul curent in Elvetia Super League s-au marcat cel putin trei goluri.

elvetia-super-league.png

Elvetia Super League - Statistici 1x2 In 45% din partidele jucate in acest campionat in Elvetia s-au impus formatiile gazde. Cel mai procent il avem la partidele incheiate la egalitate si anume, 24%, in timp ce in 31% dintre partide oaspetii au luat toate punctele puse in joc. Campioana en-titre si probabil si viitoarea, Basel are cel mai mare procentaj de victorii (62%), in timp ce Lausanne Sports nu a castigat decat 12% din jocuri. Formatia cu cele mai multe egaluri din prima liga elvetiana este Young Boys, 32% din partidele jucate de aceasta incheindu-se fara invingator. Grasshopper este de departe echipa cu cele mai putine remize, doar 8%. Acelasi procent il gasim trecut si in dreptul infrangerilor suferite de liderul Basel. Lausanne Sports a iesit infranta din 66% din partidele disputate sezonul curent.

Elvetia Super League - Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri - 96% din partidele jucate in acest sezon de Grasshoper s-au incheiat cu macar un gol, in timp ce 83.3% din partidele lui Lausanne Sports s-au terminat cu minim o reusita. - peste 1.5 goluri - In 76% din jocurile celor de la Servette s-au inscris minim doua goluri, fiind echipa cu cele mai multe astfel de partide. In schimb doar 60% din partidele lui Sion s-au incheiat cu peste un gol - peste 2.5 goluri - Servette este si formatia cu cel mai mare procentaj de jocuri incheiate cu mai mult de doua goluri (60%), in timp ce doar 24% din partidele disputate de Sion au ''mers'' in over 2.5 goluri - peste 3.5 goluri - Daca vreti sa mizati pe acest pronostic o puteti face la meciurile lui Basel, care are un procentaj de 41.7% la acest capitol, in schimb trebuie evitate partidele Sion-ului, procentajul de doar 8% fiind unul extrem de scazut. - peste 4.5 goluri - Intr-un sfert din jocurile celor de la Lausanne Sports limita de patru goluri a fost depasita, in timp ce fanii lui Luzern nu au vazut pana acum vreun joc al echipei favorite incheiat cu minim cinci goluri.

Elvetia Super League - Statistici scor corect In 14 jocuri tabela a aratat la final 1-1, acesta fiind si cel mai des rezultat inregistrat in Elvetia Super League. Gazdele au castigat 13 partide in acest sezon cu 1-0, fiind al doilea scor din punct de vedere al frecventei.

Elvetia Super League - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol - Basel este formatia cu cele mai multe victorii la limita, sapte la numar, in timp ce Thun si Lausanne Sports au doar doua victorii la diferenta de exact un gol. Din cele 11 esecuri din acest sezon in sapte Zurich a cedat la limita. In schimb Basel a pierdut un singur joc la diferenta de un gol. - victorii/infrangeri la doua goluri - Luzern are sase victorii la exact doua goluri, fiind echipa cu cele mai multe astfel de succese. Lausanne Sports nu a castigat niciodata la mai mult de un gol in acest campionat, in schimb are sase esecuri la doua goluri diferenta, cele mai multe dintre formatiile din Super League. - victorii/infrangeri la trei goluri - Young Boys a castigat patru partide la diferenta de trei goluri, in timp ce Grasshoppers si Lausanne Sports au fiecare cate trei esecuri la trei goluri. - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri - Basel este singura formatie cu trei victorii clare, la mai mult de trei golurim, in timp ce Servette si Thun au pierdut cate doua jocuri la diferenta de minim patru goluri.

Elvetia Super League - Statistici pauza/final Victoria gazdelor inca de la pauza (1/1) este cel mai des pronostic tip pauza/final inregistrat in acest sezon din Super League Elvetia, fiind urmat de 2/2, pronostic inregistrat in 25 de intalniri. - 1/1 - Basel si Thun au fiecare cate noua jocuri in care gazdele au condus la pauza si si-au pastrat avantajul pana la final. In schimb doar patru partide jucate de Zurich au avut un astfel de deznodamant. - 1/x - Trei partide ale celor de la Zurich s-au terminat la egalitate dupa ce gazdele erau in avantaj, de doua ori aceasta echipa jucand acasa. - 1/2 - Doar doua jocuri au fost castigate de oaspeti dupa ce la pauza conducea formatia care evolua in fata propriilor suporteri. In ambele Zurich a fost formatia vizitatoare. - x/1 - Sapte din partidele disputate de Luzern si Grasshopper s-au terminat cu victoria formatiei gazde, dupa ce la pauza tabela indica un rezultat de egalitate. Basel si Young Boys au doar doua astfel de partide. - x/x - In sapte partide disputate de Young Boys a fost egal la pauza si echilibrul s-a pastrat pana la final. Zurich si Grasshopper au incheiat fiecare doar cate doua jocuri cu acest pronostic. - x/2 - In niciun joc disputat de Thun nu a fost egal la pauza si la final au castigat oaspetii, la capatul opus avem patru echipe cu cate trei astfel de meciuri: Servette, Zurich, Lausanne Sports si Sion. - 2/1 - nici o partida din acest sezon din Elvetia Super League nu a avut un astfel de deznodamant - 2/x - doar doua jocuri din Elvetia Super League s-au incheiat la egalitate, dupa ce oaspetii au condus la pauza. - 2/2 - Opt partide disputate de Servette s-au incheiat cu victoria echipei vizitatoare dupa ce au condus si la pauza. In schimb doar trei partide jucate de Basel si Lausanne Sports s-au incheiat cu acest tip de pronostic.

Elvetia Super League - Statistici minute goluri - 1 >>> 15 - In startul partidelor Basel are opt goluri, fiind cea mai eficienta echipa la acest capitol. De partea cealalta Zurich si Lausanne Sports au doar cate doua goluri marcate in primul sfert de ora de joc - 16 >>> 30 - Basel are opt goluri in acest interval, fiind echipa cea mai prolifica in acest interval. Grasshoppers si Thun au marcat doar cate un gol intre minutele 16 si 30. - 30 >>> pauza - Basel este cea mai eficienta echipa si inainte de pauza, avand opt goluri in ultimele 15 minute si prima repriza. Grasshopper a inscris tot un singur gol in aceasta perioada - 46 >>> 60 - din nou Basel are cele mai multe goluri si in prima parte a reprizelor secunde, avand noua reusite, la fel ca Servette, Lausanne Sports si Sion, dar cele trei au fiecare cate trei goluri. - 61 >>> 75 - trei formatii au cate sapte goluri in acest interval, Luzern, Servette si Grasshopper. La polul opus Lausanne Sports a marcat doar de doua ori in a doua treime din repriza secunda. - 76 >>> final - Basel incheie in tromba si finalurile de joc, marcand 11 goluri. Lausanne Sports in schimb nu s-a ''lipit'' de gol in ultima partide a meciurilor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi