Share

Pariul pentru Garbine Muguruza - Elina Svitolina, semifinalele turneului de la Roma

Fotbal Spania

Cota: 1.95

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

20 Mai 2017 09:22 957 0
Logo Elina Svitolina
Logo Garbine Muguruza
Elina Svitolina
Garbine Muguruza
VS
18:00 20 Mai 2017
WTA Roma

Analiză și informații pentru Elina Svitolina v Garbine Muguruza

Garbine Muguruza și Elina Svitolina se vor lupta pentru un loc în finala turneului de la Roma, acolo unde sperăm să ajungă și Simona Halep. scorul la întâlnirile directe este de 3-3, dar o partidă a fost câștigată de Svitolina prin neprezentarea Muguruzei. Ultimul meci direct a avut loc anul acesta la Indian Wells și a fost câștigat de jucătoarea iberică în trei seturi.
Garbine Muguruza a jucat din ce în ce mai bine și pare să-și fi regăsit jocul pe zgură care anul trecut i-a adus titlul la Roland Garros. În tenis contează forma de moment, așadar mi se pare mai puțin relevant faptul că Garbine nu a jucat prea bine până la acest turneu. Ieri, cu Venus Williams, a avut un procentaj de 74% pe primul serviciu și a salvat 2 mingi de break din 4. A lovit în general destul de lung, puternic și a fost solidă pe ambele laturi. A venit la fileu atunci când a fost cazul și, în ciuda unui bandaj gros la piciorul drept, nu am vazut să acuze vreo jenă la deplasare. 

Elina Svitolina este una dintre cele mai în formă jucătoare, cu un titlu pe zgură cucerit recent la Istanbul și doar 2 înfrângeri în 9 partide. Aici joacă foarte bine și i-a administrat un dublu 6-0 Monei Barthel, o jucătoare în formă, pentru ca în sferturi să treacă de Karolina Pliskova. A avut un procentaj de 63% pe prima minge și a oferit 9 mingi de break din care a salvat 6. Svitolina este genul de jucătoare care te obligă la o lovitură în plus, aleargă foarte bine în spatele terenului și de multe ori găsește modalitatea de a transforma defensiva în atac. Vulnerabilă pe serviciul doi, destul de moale, a scăpat ieri în setul al doilea când a fost condusă cu 5-3, dar a întors.

Pont recomandat Elina Svitolina VS Garbine Muguruza

Mergem pe mâna Muguruzei în continuare, deoarece ne-a adus profit până acum și este, în opinia mea, jucătoarea mai bună pe această suprafață. Cred că Garbine va ataca mult serviciul doi al Svitolinei așa cum a făcut ieri cu Venus, când a reușit multe retururi câștigătoare. În schim, are un serviciu doi mai bun, ca plasament și forță, de aceea își protejează mai bine serva. Svitolina joacă de multe ori la siguranță și va încerca să țină mingea în joc pentru a o manevra pe Garbine. Jucătoarea iberică are lovituri solide de pe ambele părți, și-a recăpătat încrederea și cred că va câștiga acest meci în care cotele o dau ușor favorită pe Svitolina

Pont pariuri: Muguruza câștigă

Miza: 9/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

11

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul meu pentru meciul Burnley - Chelsea
Cota: 3.15 19 Apr 2018 21:45 0