Elemente care-ţi pot uşura procesul de pariere

Site-urile caselor de pariuri online pot avea o foarte mare importanţă în activitatea pariorilor prin modul în care sunt organizate facilităţile rapide (dacă există) sau paginile de start. Deşi multe site-uri se prezintă în faţa pariorilor cu o interfaţă foarte complicată, există unele site-uri care pun mare preţ pe facilităţi rapide sau, altfel spus, elemente prin care pariorii au acces rapid să parieze sau să consulte diferite informaţii esenţiale, fără a naviga prea mult pe site.

Un lucru pe care orice deţinător de site îl ştie este că trebuie să vină cu ceva care să atragă atenţia vizitatorilor încă de la prima vizită, indiferent de produsul sau serviciul promovat. Acesta este lucrul pe care încearcă să-l facă şi site-urile de pariuri online, prin pagini cât mai pompoase, cu font-uri şi texte cât mai mari, poze mai mult sau mai puţin atractive (fotbalişti, premii, femei frumoase etc), toate cu scopul de a atrage potenţialul client să se înregistreze şi să înceapă să utilizeze serviciile respective.

Ce se întâmplă, însă, când potenţialul client a devenit client cu “acte în regulă”, iar acesta s-a săturat să vadă "n" imagini sau secţiuni prin care se promovează bonusurile, promoţiile, serviciile pe care deja le ştie pe de rost sau de care a beneficiat? O soluţie este să le ignore şi să se focuseze pe elementele pe care site-urile de pariuri le-au pregătit special pentru el:

  • Meciurile următoare: unele site-uri de pariuri afişează pe prima pagină meciurile din sporturile de bază (pe categorii) care trebuie să înceapă în următoarele ore. Acest lucru este foarte util pentru pariorii care doresc să parieze pe un eveniment sportiv care stă să înceapă, fără a mai fi nevoiţi să facă slalom printre secţiuni.
  • Evenimente de top (highlights): unele site-uri de pariuri afişează pe prima pagină meciurile care prezintă un interes mai mare pentru pariori. Unele site-uri aleg să le afişeze pe cele pe care se pariează cele mai multe pariuri, iar alte site-uri aleg să le afişeze pe cele care li se par lor mai populare (fără a ţine cont de statistici interne).
  • Platforma live: un trend printre mai toate site-urile de pariuri este să prezinte pe prima pagină câteva dintre evenimentele live care se desfăşoară în momentul respectiv. Unele aleg să integreze complet platforma de pariuri live într-o formă mai light, iar altele poziţionează doar câteva evenimente (în funcţie de anumite criterii, cum ar fi ordinea începerii evenimentelor).
  • Sugestii bilete: multe site-uri de pariuri online setează widget-uri prin care afişează, după anumite criterii, bilete pe care se poate paria. Unele oferă şi opţiuni de personalizare (de exemplu, adăugarea aleatorie de evenimente sportive având cote cuprinse între 1.30 şi 1.60).

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi