El Clasico vine cu o asigurare de 40RON pentru pariori

În această seară, de la ora 23:00, se va consuma un nou episod al celui mai așteptat meci de pe mapamond, El Clasico între Barcelona și Real Madrid. Prima manșă a SuperCupei Spaniei se va disputa pe Camp Nou, iar 3 zile mai târziu se va decide câștigătoarea pe Santiago Bernabeu.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție interesantă înaintea marelui meci și atât clienții vechi, cât și cei care își deschid acum cont pot beneficia de o asigurare de 40RON.

Plasează unul sau mai multe pariuri simple LIVE pe meciul Barcelona – Real Madrid, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.

PARIAZĂ PE BARCELONA – REAL MADRID ȘI PROFITĂ DE PE URMA ACESTEI OFERTE!

 

Termeni și condiții:

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali.
  • Oferta poate fi accesată din secțiunea “Promoțiile mele”.
  • Se vor lua în considerare doar pariurile LIVE plasate pe bani reali. FREEBET-urile, pariurile anulate și pariurile închise cu opțiunea cash-out nu se vor lua în calcul la îndeplinirea condițiilor acestei promoții.
  • FREEBET-ul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei promoții.
  • FREEBET-ul va fi acordat luni, 14 August, după ora 08:00.
  • FREEBET-ul în valoare de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și poate fi folosit pe orice pariu. În eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont sub formă de bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREREBET, dă un CLICK AICI.

 

Această casă de pariuri online oferă, pe lângă asigurarea pentru El Clasico și un pachet foarte atractiv la prima depunere efectuată de către clienții noi: bonus 100% până la 200RON!

PARIAZĂ PE BARCELONA – REAL MADRID ȘI PROFITĂ DE PE URMA ACESTEI OFERTE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi